predzej czy pozniej zapewne 4,5 + osiagnie. Ja wszedlem w niego z 90% swoim kapitalem przy 4.08. Mysle ze wbrew opinia ze prezes sciemniacz to i tak jest duzo lepszy niz ten od poljadla. To dopiero byla jazda z nim :) Jakby chcial spekulowac to by podbili jak na petrolinvescie i wydymali na kase wszystkich. petrol raz w roku tak idzie i juz w cnbc mowili ze coraz mniej ludzi sie daje na to nabrac bo wszyscy sa wydymani tak jak na spolkach patrowicza. Hawe nie jest niczym zagrozona. Prezes teraz cicho siedzi bo ma inne sprawy na glowie, a podtrzymanie kursu zlecil animatorowi. To ze spadlo teraz 40gr to nie jest az tak duzo jak wiekszosc uwaza. Duzo ludzi co gra to by w 1 dzien chcialo 100% zarabiac swojego calego kapitalu. A jak ciutke spadnie to lament jest. To jest spolka dlugoterminowa. Teoretycznie jak by super poszlo to powinny byc 3 podbitki na niej. Teraz chce wykupic TK, potem bedzie raport za 3 kwartal i potem znow chca jaks tam firme wykupic. Czy sie uda zobaczymy. Ja osobiscie nie namawiam bo nie obchodzi mnie co kto kupuje, natomiast wole to niz atlantis, if, resbudy i inne smiecie bez komunikatow rosnace 80% a spadajace w 15min 150% ze nawet wyjsc nie zdolasz. Zrobisz jak uwazasz bo to twoje pieniadze. Pozdro