Lawyer, mnie Stany dzis tez stanowczo rozczarowały. Pewnie rację ma Miras - tam większośc ludzi czeka na infa z liczbami pozwalającymi przynajmniej oszacowac jakies pierwsze przychody i zyski.
Na forum Stocktwits zdecydowana większośc to - tak jak my - posiadacze akcji. Nic dziwnego, że przebija optymizm.
Ale nie zapominajmy, że w USA mają takich, którzy jak widzą, że nie rośnie, to zaczynają liczyć, że będzie spadać. I nawet próbują pomóc tym spadkom biorąc kolejne szorty.
Jestem przekonany, że któres z tych zapowiedzianych przez zarząd inf, którer nadejść powinny lada dzień (tydzień) zmieni sytuację. Trzeba czekać.
Ten mój ulubiony forumowicz ze Stocktwits, który wczoraj pisał, że info super i trzeba kupowac przed sesją w pre market tez widać lekko wkurzony:
We enter catheter market which could be 2.2 million disposables potential in the US . We enter the Botox market which is 9 million disposables potential in US. Add Europe and other areas along with Latin America and its 2x the number above potential. 1 billion in revene potential at 70-80% GMs Company has 2 hospitals plus ordering disposables for epidurals. New markets opening I suspect the company will be licensing, equity stake partner or selling dental very soon. Shorts of 1.8 mill and climbing will be crushed with non dilutive deal. GL and do your own DD