Manipulancie o nicku MB, kurs od pół roku konsoliduje się w strefie pomiędzy 5 a 6 zł, a ty przez ten okres czasu ciągle wklejasz ten sam tekst 'jeden krok do przodu, dwa do tyłu'. Wedle tych twoich kroków to już powinniśmy być grubo poniżej 4zł, więc skończ pisać te bzdury, bo jak zwykle ośmieszasz się 'magistrze ekonomii', inteligencie inaczej.
Poza tym od roku poprzez automat 1231 kurs jest ewidentnie manipulowany i dopóki to się nie zmieni to kurs nadal będzie blokowany przed większym wzrostem.
Odniosę się jeszcze do 'kosmosu', którym to ostatnio naskoczyłeś na Ziggiego, autora tego wątku. Jeśli potrafisz czytać ze zrozumieniem, w co wątpię, to dla przypomnienia zacytuję jego wpis: "I to już ostatnia prosta. Będziemy obrzydliwie bogaci! Cierpliwość zawsze się opłaca! To cecha ludzi mądrych i inteligentnych". W sposób czytelny napisał 'będziemy' czyli o czasie przyszłym , a nie 'że już' o czasie teraźniejszym, no i najważniejsze słowo-klucz: CIERPLIWOŚĆ, która jest istotną cechą ludzką.
Przypomnę, że od półtora roku trzymam akcje kupione po 3 zł i pomimo obecnie pokaźnego zysku nie mam zamiaru ich sprzedawać. Moja strategia inwestycyjna to zdecydowanie LONGTERM. Najbliższe lata pokażą czy słuszna, a to co piszą trolle tacy jak ty to mi 'lata i powiewa' naiwny płatny spadziowy nagonie. Tyle w temacie.