Wycieczki osobiste zamiast odniesienia się do prostych faktów. Na twoje wyżyny się nie wzniosę .
Oczywiście krótkie pytanie : w którym miejscu pisałeś, ze cena testu isolatów to 15 USD? i w jakikolwiek sposób połączyłeś to z Bacteromicem?
Oczywiście pytanie retoryczne, podobnie jak przy poprzednich krótkich pytaniach nie spodziewam się odpowiedzi. Co do jednego się zgadam: jeśli Zarząd kłamie, zataja informacje czy wykazuje się niekompetencją lub ignorancją to w takie spółki się nie inwestuje.( "I czy pan Ruta będzie zdolny zaadresować moje wątpliwości, tego nie wiem. Może oni tam tkwią jeszcze w starym modelu biznesowym, który nie uwzględnia Biofire i tego, że rynek dla Bacteromica został przez niego zredukowany? ").
Tak pewnie jak zwykle masz rację i to absolutną oni tkwią w starym modelu, a przecież wystarczyłoby czytać forum bankiera, żeby się oświecić. Więcej faktów, więcej prawdy więcej prawdy skierowanej do pawianów, fanatyków.itp Może prawda i ciebie w końcu wyzwoli.
Ostatnie wpisy o tym jak to się odbywa w szpitalach i jaki to będzie problem dla lekarzy w USA bo aż 52 antybiotyki będą ( trzeba będzie dużo wydać na szkolenie) pokazują, ze nie widziałeś Bacteromica " na żywo", nie widziałeś prezentacji jego działania ani też jak wygląda wygenerowany przez Bacteromic wynik badania. Słowem piszesz o czymś o czym nic nie wiesz, a próbujesz urządzenie, jak i spółkę ( a właściwie jej Zarząd) zdyskredytować. No i oczywiście "nie masz czasu", "to jest mój ostatni wpis", "ta spółka jest dla mnie nieinwestowalna" itp. Skoro z takim oddaniem nagle zacząłeś się zajmować spółką "nieinwestowalną" to pewnie chętnie, każdy z tego forum poczytałby co piszesz o spółce " inwestowalnej", czyli takiej, której akcje posiadasz. Na forum jakiej jeszcze spółki się udzielasz?