o, fajnie, że odezwałeś się...
nie wiedziałem, ze aż tak długo obserwujesz datę, ale już chyba wspominałem, iż właśnie twoje wpisy zwróciły moją uwagę na tę spółkę :)
najpierw tylko czytałem, jak ty onegdaj ostrzegałeś i pisałeś sceptycznie, i jak ciebie wyśmiewali, ja zaś wtedy zaciekawiłem się, na ile możesz mieć rację...
no i miałeś! :)
a teraz i moje spostrzeżenia oraz przewidywania potwierdzają się od kilku lat...
sam jestem ciekawy, czy i kiedy data mocniej ruszy w jakąś stronę - dla mnie taką cezurą może info (jakiekolwiek) o wynikach kontroli skarbówki
jeśli faktycznie fiskus nie dobierze się tutaj jak do actiona - może być w końcu wybicie, bo lark i zaiks raczej wtedy nie zaszkodzi
za niepokojącą jednak przesłankę widziałbym fakt, gdyby teraz coś z szafy wypadło w związku z larkiem, zaiksem lub czymkolwiek
inna sprawa - nigdy dotąd nie widziałem tak długotrwałej i intensywnej ewakuacji z papiera PRZED DYWIDENDĄ
a to mi niepokojąco brzydko pachnie, tak jak brak brak komentów ze strony zarządu (poza wpisem w raporcie rocznym) na temat ryzyk i zagrożeń, a ostatnie wypowiedzi prezeski są zadziwiająco powściągliwe w porównaniu z jej poprzednią egzaltacją
a skoro nie ma też komunikatów o zmianach w akcjonariacie, to albo jest tylko mielenie walorem dla podtrzymania kursu, albo ewakuacja podprogowego, albo i to, i to...