Wg mnie po prostu Hiszpania nie będzie się tak bardzo rozwijać ale można tu zaoszczędzić na marketingu a klienci i tak przyjdą tylko bez reklamy a za pomocą innych przekazów niebezpośrednich i za pomocą polecania itp. Jakość usług i oferta tutaj przekona klientów nie tylko reklama. Wg mnie oferta lepsza niż plus 500 i etoro więc jest o co walczyć w Hiszpanii. Generalnie widać jak na dłoni że news miał wywołać trigger do korekty a ta jest komuś potrzebna albo do wejścia albo do wyjścia bo obroty są bardzo duże. więc wyniki pewnie znane i albo jest rozczarowanie wielkie albo jeszcze większe zaskoczenie i czasu mało się zrobiło i trzeba było działać dlatego ten news z d.u.p.y tj sprzed roku lol. Rozczarowanie jeżeli będzie na wynikach to bardzo prawdopobnie że planowane tak samo jak te nie zabezpieczanie kontraktów na krypto i wtedy strata była to teraz też mogą w każdym momencie zrobić wynik możliwie niski to nie problem. Tylko musiałby być jakiś cel w tym i interes określonych ludzi. Na tą chwilę nie widzę takiego celu aby aż tak spuszczać no bo po co. Te ruchy to robione pod kogoś aby mógł sprzedać lub kupić w krótkim czasie dużą ilość.
Zakładam, że jednak chciał kupić dużą ilość i obawiał się że spółka wyskoczy z konsoli nad 73/75 na stałe. Jak dla mnie rysuje się piękna bycza flaga z wyjściem nad 72 i celem na 8X i wyżej
W scenariuszu negatywnym testujemy okolice 50.
Dla mnie w spółce nic się nie zmieniło w filarach. potraktujcie tą inwestycję jak mieszkanie daje przychód z najmu (dywidendy) a nie patrzysz na to ile kosztuje dziś i tu. a raczej że za 5/10 lat sprzedaż dwa razy drożej.