Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,61 zł , zmiana od tamtej pory: -13,41%
Staszku. Przeczytałem wywiad z p. Sylwią w portalu branżowym i mówi ona że, grafen ma znajdować sie w bazie i żelu. Nie ma tam mowy o tym aby TOP również był grafenowy. Wspominała otym lub dawała link do tego artykułu również Betti. To tak w sprawie o której pisałeś parę wątków wcześniej. Co do realizacji planów wdrożenia produktów z grafenem to mamy poprostu inne spojrzenie. Faktem jest, ze trwają badania nad opinią podmiotu zewnętrznego co do naszego produktu. Ty mówisz nie dadzą rady ja mówię, ze dadzą. Ty widzisz szklankę do połowy pustą, ja do połowy pełną. I taka to jest różnica między nami. Co do tego, ze towar schodzi jak świeże bułki nie mam informacji i chyba nikt z nas nie ma. Tylko ludzie z wewnątrz znają volumen sprzedaży za 2 tygodnie od jej uruchomienia. Pożyjemy - zobaczymy.
Co do kursu akcji widać, ze komuś bardzo zależy na zepchnięciu go niżej. Ustawianie bez ukrycia ( choć mógłby) paczek po 25k szt jest ewidentną próbą wywierania presji podażowej.
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER -3,00% 2,26 2025-09-23 16:27:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.