Podręcznikowo napisany tekst manipulacyjny. Bez konkretów, z niedomówieniami, z insynuacjami jakoby piszący nie miał akcji etc. i i między wierszami radzi innym aby tak zrobili ( w końcu trzeba nagonić łosia aby sprzedał ze stratą cwaniakowi). No kapitalnie Kolego. Ja nic nie napiszę, niech każdy myśli po co tutaj wszedł i co spółka udowodniła jak były wcześniejsze lockdowny. W raportach jest wszystko. 30 kg akcji wystarczyo aby kurs obsunąć z minus 4 na prawie 10 %. Rzeczywiście to jest robota "grubasów" którzy mają ochotę "wyjść" z papieru który brali tonami powyżej 4,0 razem z insiderami, którzy póki co dokupić nie mogą bo okres zamknięty przed raportem. Oczywiście jakby mogli to wg autora skracaliby pozycje. Tylko zawsze jedni skracają, aby inni mogli kupić, bo to działa w obie strony, dla przypomnienia. Więcej finezji i polotu w manipulowaniu innymi Kolego, bo chyba aż tak nierozgarniętych Inwestorów tutaj nie ma, na co wskazują mizerne obroty jak na sesję "krachu". No ale zawsze może być gorzej, wystarczy że się odpowiednio postraszy i wyrzuci 5 kg papieru, żeby zobaczyć czy leszcz zacznie sypać. Kiedyś wyżej ceniłem Twoje wpisy, ale widzę, że jesteś kolejnym cwaniakiem, który w dodatku ma do zaoferowania łąkę na biwak w nagrodę dla wyleszczonych akcjonariuszy. Trochę wstydu i godności, jesteśmy w 21 wieku, ale faktycznie jak sprzedadzą ze stratą zamiast poczekać na czas kiedy Insiderzy i fundusz będą realizowali zyski z zakupów które robili powyżej 4,0 to faktycznie zostaje im namiot i łąka na urlopie, zamiast wygodnego resortu dla Rodziny. Ja sobie spokojnie poczekam na swoje 2 -3 lata, aż powstanie fabryka i zacznie zarabiać. A teraz dokupuję, ale to wyłącznie moja sprawa i niech każdy robi co chce, na własną odpowiedzialność.