Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,22 zł , zmiana od tamtej pory: 850,00%

Re: 22 gr 21gr 9 gr itp

Dnia 2017-10-26 o godz. 15:47 ~Jawuz napisał(a):
> dziękuję dziś sprzedałem po 22 grosze 200.000 tys papiera z mega mega strata.Nigdy w życiu nie tknę więcej papierów tych panów.Strata naprawde mega.Ale co podpowiem następne scalenia puste papiery pokrywane innymi emisjami żadnego majatku teraz spółki europejskie co jeszcze spowoduje większe straty na spółkach.Wprowadzili nowa giełda tam maja zyski na opcjach czyli na obrocie marzeniami.Tu na gpw wszystkiete spółki to tylko nazwy i będa umierać grosz po groszu..Nie znam takich co by tu zarobili a kupujacych już nie ma.Ale jak stare przysłowie mówi z czego cieszy się GŁUPEK że znalazł Głupszego Głupka.Ja się dzisiaj ciesze że znalazłem chętnego na kupno tylu akcji.A i podpowiem przeanalizujcie wszystkie spółki na podwójnych notowaniach i wyświelajcie ich wykresy -słowem ani jedna nie odbiła a wręcz przeciwnie ida do zera -wszystkie.Np Elkop z tej stajni spadł na grosze scalony coś około 15 starych akcji na jedna nowa na 86 groszy i spada już poniżej 49 groszy itp itp
> Do niczego nie namawiam nie przekonuje nic nie podpowiadam.Po prostu szkoda mi prawie #00.000 tysięcy straconych i nerw.Tyle w temacie

....i tak się czochra polskiego goja !!!
że , też prawa nie ma na takie parchy ,,,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.