strate mam dużą ale ogólnie wyjde i tak na duży podatek w kwietniu-jeden mercedes mniej w mojej stajni -przed domem-przećwiczyłem wiele spółek mam ogromną wiedzę ale szkoda mi początkujących krasnali giełdowych co kupują akcje mocno przekombinowane-dziś na giełdzie się zarabia mało ale pewnie-choć kusi człowieka pograć na adrenalinie-taka natura !!!!!!!!!!!!! Klimaty państwa z Płocka się kończą nikt się łapie na ich spółki-oni sami nawet jak myślę się śmieją z głu.... co wolą jakieś zapisy w kompie niż pieniądze-mają prosty sposób-sprzedają coś co nie istnieje za pieniądze-ich akcje -które są tylko wyobrażnią zalegalizowaną prawnie-czyli zapisy elektroniczne tkz akcji które zamieniają na pieniądze-oni mają pieniądze na koncie ty jakiś zapis-nie kupisz za to chleba -oni kupią PORSZAKI-a ty liczysz że ktoś od ciebie odkupi drożej-błąd w w rozumowaniu.-żadne fundusze tam nie zajrzą i nie kupią akcji.Czyli zostaje produkcja elektroniczna i robienie tkz akcji - to wygląda tak że podmiot x wypuszcza na wzw 1000000 miljonów akcji po 2 złote które jest pokryte przez 5 spółek też wyemitowanymi akcjami.Czyli zero kasy same akcje i wypycha się zapisy elektroniczne niby akcji za które nikt nie zapłacił złotówki wpycha się w rynek zamieniając na realne pieniądze.Wszyscy pozostają wciąż z taniejącymi akcjami i stratami i tak non stop -zeochneli akcje od 2 zł na 3 grosze potem emisja scalenie itakie kółko.Czyli zbieranie kasy z rynku .Czasem szybkie scalenie ludzie mówią ale bym zarobił było 6 groszy jest 90 groszy ale już jest split resplit obligacje zamienne na akcje -a kórw....po co was będe uczył.Ja nie tykam bo szkoda mi kasy ale chciałem ich zrozumieć -nauka kosztuje i zapłaciłem za lekcje-ale przyjdzie czas że oni zapłacą za moje lekcje.Już płacą bo ich biznes już się kończy .Tyle w Temacie choć bym napisał więcej-prowokujcie możecie mieć dużo wiedzy np dlaczego chcą rejestrować spółki w Czechach itp martwie się o wasze pieniądze szkoda abyście choć 1 złotówkę stracili --ja zapłaciłem za was.
JAWUZ