Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,78 zł , zmiana od tamtej pory: 932,05%

Re: 10 procent...

przy tym czasie jaki spędziłeś na wikanie, przy wysypie funduszy nawet Tobie udałoby się zamieszać (ale to nie ma znaczenia, Ty widzisz to inaczej i to Twoja sprawa a nie moja)

"- bo Ty chciałeś, żebym przestał pisać, że (moim zdaniem) będzie wykup"
tego nie chciałem, pisałem żebyś przestał straszyć ludzi, naganiać ich na zakupy lub namawiać do trzymania akcji

swoje wizje przedstawiasz od wielu lat, czasem coś się sprawdzi czasem nie, to nikomu nie przeszkadza - forum jest również od wymiany wizji, ale próba oddziaływania na ludzkie zachowania względem inwestycji jest niewskazana na forum, straszenie ludzi zawsze jest szkodliwe bez względu na to czy efekt będzie czasowo pozytywny czy negatywny

wykup może będzie a może nie będzie, wikana może zbankrutuje a może nie, może będą ogromne wzrosty a może nie,
może zarobię na wikanie a może stracę - żadna z tych sytuacji nie jest powodem dla którego mam wpływać przy użyciu przemocy psychicznej (to że każdy na każdego zawsze wpływa jest oczywiste) na zachowania innych inwestorów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,00% 8,05 2025-10-17 16:38:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.