polityka to stara K. co wszystkim daje, mam nieodparte wrażenie że część z was akcjonariuszy miało a może nawet nadal ma nadzijeę że PiS w jakiś sposób pomoże nam okradzinym przez Krauzego akcjonariuszom i w związku z tym broń boże coś złego napisac na pis.
Prawda jest taka że pis nam NIE POMOŻE, prokuratura Ziobry nawet nie przesłuchała BLG i nie wiadomo czy to w ogóle nastapi, oni czyli PiS patrzą tylko zeby sie jak najwiecej nakraść a nasza sprawa koło dupy im lata, pojmijcie to w końcu!!! I nieważne że są setki jak ine tysiące poszkodowanych, oni moga co najwyżej pomóc ludziom okradzinym przez SKOKi a dlaczego? a dlatego bo to PiS wyprowadził miliardy ze skoków(chyba 2,5 miliarda) i dlatego ludzie dostali odszkodowanie ze skarbu państwa. My bylismy okradzeni przez Krauzego nie przez PiS wiec jesteśmy w trudniejszej sytuacji.
Nie chce sie skłucać z akcjonariuszami bo każdy ma prawo do swoich poglądów, ale nie wmawiajcie mi że czarne jest czarne a białe jest białe, bo tego nikt mi nie wmówi ;)
A tak na koniec zupełnie poważnie nie od dziś wiadomo że gdzie dwóch polaków tam trzy partie polityczne wiec może zamiast wylewać na mnie pomyje za to że popieram Tuska (popieram i bede popierał), pomyślmy wspólnie co mozemy zrobić żeby odzyskac pieniądze zainwestowane w Petrolinvest bo nawet Putin wywołał wojne, która jest nam na rękę... (jeśli tak można powiedzieć)
I na koniec wydaje mi się że powinnismy strac się pojednac w ramach akcjonariatu a nie wyzywac, osmieszać i wykluczać!