Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,10 zł , zmiana od tamtej pory: -37,25%
Hans , ja już nie wiem jak do was pisać.
Może piszę nie po polsku ? Może po arabsku ?
Ile to razy proszę, aby moje wpisy czytać uważnie.

1. Napisałem wyraźnie, że moim zdaniem kurs GTC ma już za sobą dno i tak dalej twierdzę.
z tego jednoznacznie wynika, że ewentualne spadki mogą być jedynie korektami, ale już trendu wzrostowego !
2. Ostrzegłem was wyraźnie przed tą korektą, mało tego napisałem, że dużą część akcji sprzedałem !
3. Wczoraj po powrocie z Weekendu napisałem, że GTC wisi i miałem na myśli formację WISIELCA jak się tam utworzyła !
4. Nie uważam, ponadto, aby ten spadek był jednodniowy. Moim zdaniem potrwa dłużej.

Bardzo was więc proszę, nie wkładajcie mi do gęby proroctw, bo nie jestem prorokiem a jedynie analitykiem a jeśli już, to piszcie o tym co powiedziałem a nie o tym co wam po głowie chodzi i co myślicie, że powiedziałem jak nie powiedziałem.
To jest proste jak podanie ręki.

Kamerdyner
W moich wpisach dotyczących GTC nie ma ani jednej SPRZECZNOŚCI !
Jeśli ktoś twierdzi inaczej, to proszę to zacytować. No chyba, że się słucha co wypisują hajterzy, ale to już inna bajka.
Na WIGU oraz WIGU 20 Mamy spadkową formację Gartleya !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC -1,02% 2,92 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.