Dnia 2015-03-23 o godz. 12:13 kamerdyner-profesora napisał(a):
> Jestem ostatni, który tą spółkę chciałby wychwalać. Nic podobnego.
> Ja jedynie twierdzę, że nie zasługuje na taką opinię jak twoja. Mało tego, dla mnie najważniejsze, że jej wykres jest geometryczny.
> A jesli zbankrutuje, tak jak twierdzisz, to sam jej krzyż na grobie postawię, bo obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, razem z prezesem i radą nadzorczą.
> Mnie obchodzi wyłącznie to, czy stosując analizę techniczną zwaną niegdyś księżycową, mogę na tym papierze zarobić, czy nie.
> Ja twierdzę, że jest tu całkiem spory potencjał do wzrostu. A co będzie potem ?
> Ano jeśli ci co pokończyli studia niektóre i kursy doszkalające tak wspaniale będą zarządzali jak dotychczas, to niech zdycha pod płotem.
każdego te spółki na GPW obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg , każdy chce zarobić ,
ale żeby tu zarobić duże pieniądze a nie jakieś nędzne parę procent , to GTC musi w końcu zaczać zarabiać a jak widac nie potrafi
tylko kombinuje jak tu dostać kasę od akcjonariuszy co mi się nie podoba zwłaszcza że żadnego efektu nie ma z tych dodruków tylko dalsze straty i GTC zasługuje na krytykę