Widze , że wszyscy już bez akcji a przynajmniej już nikt się nie przyznaje co jest kolejną iskierką nadziei, no ale skoro nikt już tych akcji nie ma z drobnych tzw. leszczy to w czyich rękach teraz są ... Druga iskierka to zachowanie kursu w ostatnim dniu notowań GPW mocny spadek do 10 gr. z obrotem 6 mln. akcji a następnie wzrosry do 21 gr. z obrotem 15 mln. i w USA to samo tylko ostatnie 30 min handlu uwalone z 11.5 na 8.9 ale wolumenem 400 000 czyli żadnym przy obrocie 21 300 000.
Nie chcę sie mądrzyc i nie wiem co tu jest grane , wiem tylko że akcje spółek bankrutów , króre są nic nie warte tak sie nie zachowują przy końcówce "żywota", a obserwowałem już nie jedną spółkę z nic nie warttymi akcjami.
Być może akcje zostaną anulowane i są juz warte zero , ale te dwa wyżej opisane powody a głównie drugi dają nadzieje że finał bedzie inny niż wszyscy zakładają.
Jeżeli do końca tego tygodnia cena w USA wróci pow. 0.20 $ będe spokojnie czekał na jakieś ciekawe info. Narazie jesteśmy (posiadacze akcji) w czarnej.........
Dodam że mam tego sporo i to po 0.75 ZŁ