Aż się odezwę z tych wakacji, bo widzę że nuda na forum i matołkom po głowie prowokacje chodzą. :).
Po pierwsze, nigdy bym nie napisał, że gry spółki Varsav to "DNO". - więc jeśli chcesz mnie matołku podrabiać to odrób najpierw pracę domową. Wszyscy, którzy siedzą ze mną na tym forum od lat, doskonale wiedzą o mojej słabości do pszczółki....
2. Nie wdepnąłem nigdy w Varsav przeciwnie- zrobiłem, choć wiadomo nie tyle ile bym chciał.... Akcje brałem 3 lata temu i wyrzuciłem 80proc papiera jak January wchodził. Zostało mi z podstawowego pakietu 20 proc po uśrednionej cenie nabycia ok.1zl i drugi malutki pakiet dokupiłem kilka miesięcy temu po 1.7. I nie żałuję.
Nie zamierzam się tych akcji pozbywać przez conajmniej pół roku, może dłużej... Uważam, że Varsav ma bardzo atrakcyjna cenę obecnie. (zdania co do osoby Ukasza nadal jednak nie zmieniłem).
3. Zalogowałem się jak widać. Nie jestem niestety w stanie odnaleźć mojego maila z przypisanym loginem: wers, a hasła nie pamiętam:(. Dlatego od dziś będę pod nickiem: wers_.
4. Nie wiem hejterki co Was ten skuter wodny tak piecze w dupsko. Nie zapłaciłem za niego więcej niz 30tys euro - tyle co w Polsce średniej klasy nowy samochód.... Może trzeba było Panowie shorty na spx brać to byście zarobili? 1000pkt było do zrobienia w zeszłym roku na pandemii na lewarze. Wers pisał przecie że akcje wywala i na indeksy przeskakuje.... Może żeście wtedy czytać jeszcze nie umieli?? No nic.
Chcialem jeszcze pozdrowić moich Kolegów co z rynkiem się mierzą i jeszcze im serca od zgryzoty nie zwiędły :). Uważam że jest duża szansa, że się w końcu coś na tej zapomnianej przez Boga spółce ruszy. Musi.
Reznor, Komar, Ruchaś, Świadomy, Mały, Sandal, Pani Kalina i wszyscy normalni którzy to czytają - trzymajcie się, nie dajcie!
A papier wywalcie jeśli jesteście już bardzo zmęczeni lub widzicie szansę za zarobek gdzie indziej. Ja zostaję.
Wers ( z małym myślnikiem. :).