Wers, ja się tylko zapytam, jak to jest przeżyć bez internetu? ;) Przyznam szczerze, że przydałoby się kilka takich dni. Jeżeli chodzi o papier, to CLC zawsze obserwuje, ale tylko na skalp. Nie mam tutaj zaufania. Jeżeli spadnie poniżesz 40, to może wezmę mały pakiecik.
Reznor, widać, że Orlen i Lotos jadą parowo. 82.X oraz 54.X i nie chce iść wyżej, ale według mnie podobny poziom przytrzymają do końca czerwca. Potem mam nadzieję, że zrobi skok wyżej. Gaming faktycznie jakby wyszedł z konsoli, co mnie cieszy. Forka też kupiłem jakiś czas temu i nie zapeszając ten tydzień wygląda bardzo dobrze. Bloober również pnie się ładnie. Plotkę z Thorgalem też słyszałem. Gdyby okazało się że to prawda to faktycznie jest pod co grać. Banków nie tykam, chociaż gdyby przytrzymał zeszłoroczny zakup Pekao to na wakacje coś by wpadło :). Hubtech spada i może się skuszę, ale musiałbym prześledzić trochę wykres. Nie chciałbym kupić zbyt wcześnie. Pozdro
Rzeczowo, podłączam się również do pytania Wersja o krypto. Trudno na tym zarobić?