Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć po co tutaj czas tracić i pisać sam ze sobą dialogi i tylko IP zmieniać i niki skoro papier nic nie warty !!!.Ja skoro nie zamierzam kupić Cdprojrktu to bym na tamtym forum nie ślęczał i nie wypisywał długich wywodów nie pilnował tamtego forum i nie odpisywał wszystkim i nie przekonywał wszystkich ,żeby nie kupować !!!.Ten co pisze poniżej ,że ma pakiet i może wystawić na danym poziomie i co ma obawy o to czy o tamto, to już wogóle się kupy nie trzyma .Ja Ci odpisuje ,że też mam obawy ,że masz już może z 300 000 ,a wystawisz 30 000 ,zresztą już wystawiasz co dnia 30 000-50 000 ,no a chcesz mieć 3 000 000 i dlatego wszędzie odpisujesz ,że masz obawy ,więc ja też mam obawy ,że jesteś tą samą osobą z forum NOVINY, bo styl pisania i taktyka podobna , gdzie pisałeś że niby masz akcje ale wszędzie tam odpisywałeś w każdym wątku o swoich obawach przy cenie poniżej 0,60 no a potem nagle gdzieś pisanie o obawach znikło ,a kurs powędrował w parę sesji na 0,92 i był jednego dnia i 0,94 drugiego dnia .Wtedy pisane było ,że zaraz będze 1,50 zł na Novinie a jak się okazało to już musiałeś wychodzić przez 2 dni i dlatego kurs już dalej nie rósł .
Ja wolę wierzyć dokumentom sądowym, takim jak prawomocne postanowienie o zatwierdzeniu układu:https://www.capitea.pl/images/22_05_23---Postanowienie-PPU-1.pdf Jeśli znajdziesz tam coś o zakończeniu działalności operacyjnej lub likwidacji, to napisz w którym miejscu. Jedyne pewne rzeczy, to te, które zostały sądownie zatwierdzone. Całą resztę można sobie wsadzić w buty, w szczególności na kilka lat przed zakończeniem układu. Bardzo wiele może się wydarzyć do tego czasu jeśli tyle czasu tu poświęcają na nie kupowanie ,bo papier nic nie warty !!!