Zabawne. Postawiłeś przed swoim sądem i wydałeś wyrok. Ilość pomówień jakich się dopuściłeś jest porażająca.
Link:https://imgur.com/NFGloIS
Nigdy nie byłem posiadaczem akcji PGMSA, na co pokazuję Ci dowód.
Kupowałem Novine po 0,96 pln tak jak pisałem i to w dniu, w którym dodawałem pozytywny post na temat Noviny (29.08 - wyżej w tym wątku masz link do mojego posta).
Czy jestem posiadaczem akcji? Jestem posiadaczem spekulacyjnego pakietu i to również załączyłem, gdybyś miał wątpliwości. Jeżeli będziesz usilnie chciał zobaczyć, jak wyglądał zakup tego pakietu to daj znać - też poszukam i przygotuję.
IP na bankierze często się powtarzają i o tym wie każdy. To przykład posta na PGMSA o tym samym IP:
~1stein2023-11-17 16:18:IP 37.30.16.*
"Trwać trzeba umieć, ty zaś mylac zbrojeniowa z militarna dajesz się poznać jako idjota extremaly..."
Jak Ty możesz zestawiać ten poziom komentarza z moimi postami i pisać, że podobny styl. Przecież to z daleka się gryzie.
I ostatni, najzabawniejszy zarzut, że obszernie odpowiedziałem, więc to oznacza, że coś jest na rzeczy. Po prostu odpowiedziałem merytorycznie na każdy z zarzutów.
Tobie również czarno na białym udowodniłem, jak daleko się pomyliłeś w swoich wywodach, ale zapewne obrócisz kota ogonem.
Jeżeli ma Ci to pomóc i masz się poczuć lepiej, to mogę już tutaj nic nie pisać. Otocz się ludźmi, którzy będą łechtać Twoje ego i przytakiwać