Chętnie odpowiem na tę teorię spiskową.
Jeśli spojrzysz jeszcze raz na mój wpis, to zauważysz, że napisałem tam o posiadaniu pakietu. Ba, napisałem nawet, że gdybym nie widział powodów do posiadania akcji, to by mnie tu nie było. Ponadto te wątpliwości, które miałem poparłem konkretnymi źródłami.
Czy gdybym tak bardzo chciał namawiać na sprzedaż, to pisałbym, że sam będę trzymał akcje? Absurd.
Forum służy do wymiany opinii, zderzania się z odmiennym zdaniem. Jeżeli Ty zamierzasz traktować każdego, kto wyraża bardziej stonowany pogląd lub ma wątpliwości, jak potencjalnego oszusta, to się mija z celem.
Co do kwestii posiadania przeze mnie akcji, to nic nie stoi na przeszkodzie - mogę Tobie wysłać po prostu podsumowanie z portfela. Tam nie mogę wystawić tylko części akcji, tylko zobaczysz wszystkie. A do tego mogę dołączyć potwierdzenie, że transakcji dokonano w jednym podejściu, więc nie było to jakieś mityczne "skubanie od wystraszonych".
Poniżej masz link do wpisu z Patentusa (jak widzisz nie zmieniam IP jak rękawiczki. IP taki sam, jak na forum Capitea). Tam też wiele osób odbierało mój post, jako bycie manipulantem. Nawet się założyłem z jednym z forumowiczów. Efekt? Wszystko co napisałem się sprawdziło. Był zjazd ceny, a potem wspomniałem w komentarzu, że zachowania na kursie wyglądają na szykowanie pod odbicie. I kto kupił zarobił, bo odbicie nastąpiło.
Link:https://m.bankier.pl/forum/temat/13746991
Co do Noviny. Był okres, kiedy posiadałem akcje. Tutaj mój wpis (jedyny, bo więcej nie znalazłem). Nie wiem z czyimi postami mnie połączyłeś, ale jak spojrzysz to pisałem ponownie z tego samego IP. Ponadto sprawdziłem historię transakcji i mam zakupy po m.in. 0,93 pln/0,88 pln/ 0,96 pln z dni, w których napisałem ten post. Trochę dziwne, jak na kogoś, kto według Ciebie wyprzedawał się od 0,94 pln, a zakupy robił na "dużo niższych poziomach".
Link:https://m.bankier.pl/forum/temat/13691201
Podsumowując. Próbujesz przedstawić mój post, jako zorganizowaną akcję. Tymczasem: post jest tylko jeden, a IP jest takie, którego używam od dawna. Jedyne do czego może się przyczepić to różne nicki. Piszę tak sporadycznie na forum, że nie przywiązuje wagi do nicków. Dzielę się przemyśleniami, a każdy post jest dłuższy, bez trollowania.
Fakt posiadania przez Ciebie akcji zaślepia Ci zdolność do patrzenia na coś na chłodno. Bardzo cenię sobie w życiu ludzi, którzy się ze mną nie zgadzają i mają odwagę mówić swoje zdanie. Ty jak widać wolisz tych, którzy potakują i wychwalają, bo każdego kto ma inne zdanie, traktujesz jak potencjalnego oszusta i manipulanta.
Pozdrawiam