Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14 530,00 zł , zmiana od tamtej pory: 23,43%

Może ktoś mi wyjaśnić?

Ja to głupi jestem i nawet się z tym nie będę sprzeczał, nie ma co się kopać z koniem xd, jednak podobno, kto pyta ten nie błądzi. Pozwolę sobie więc zapytać, jak to jest, że jak spółki na GPW dostają rekomendacje to kurs od razu, jak rakieta Falcon 9, pędzi żeby wyrównać kurs do rekomendacji, nieważne, czy upside'u jest 5 czy 10%, o każdy jeden pp się biją żeby tylko kupić! W przypadku LPP możliwy wzrost akcji to średnio 40-50% w zależności od rekomendacji. Co w tym czasie robi kurs? Ano nic nie robi, tylko szoruje na poziomach sprzed roku, kompletnie mając w poważaniu wszelakie rekomendacje i przewidywania specjalistów.
I teraz nie wiem, czy to ja mam szczęście do zajmowania pozycji w walory, które są pechowe, jeśli tak to Was naprawdę bardzo przepraszam, że musicie przeze mnie tutaj się kisić XD, czy to jednak po prostu rynek jest głupi, albo ja jestem tak głupi, że nie rozumiem mądrości rynku? Pomóżcie! XD

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LPP 0,36% 17 935,00 2025-09-22 17:00:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.