Co oni sobie wyobrażają !! Emisja warrantów, w przełożeniu że jeden warrant to jedna akcja. Z tego dla mnie wynika że niedługo będziemy mieli kurs 0,10 PLN. Rozwodnienie akcji i w dodatku bez prawa poboru !! Zarząd podejmie decyzję komu warranty przydzieli - kur... mać co to jest do chu... wolna amerykanka! Spodziewałem się emisji akcji, ale na uczciwych warunkach. A teraz oni sobie drukną akcje, przydzielą je tym którzy im się spodobają, po cenie 0,1 PLN a drobny akcjonariusz może sie w pompkę pocałować. Przecież to w naszych rękach jest ponad 62% spółki. Obniżyć kapitał zakładowy - ok, zmniejszyć wartość nominalną akcji - ok, podwyższyć kapitał zakładowy w postaci emisji warrantów, zamiennych na akcję- ok, ale nie w stosunku 1:1 !! Emisja powinna być zrobiona 1:3 taka aby nowy inwestor musiał się wykazać, aby jemu zależało na tym aby firma w przyszłości osiągnęłą wyższą kapitalizację - on też musi ponieść pewne ryzyko. a nie kurs teraz oscyluje w granicach 0,2 PLN, a wybrańcy ( przez zarząd ) obejmą po 0,1 PLN. Objęcie w stosunku 1:3 daje kurs akcji 0,30 PLN spowoduje to podniesienie kursu a także dla akcjonariuszy informację o tym że firma chce wyjść z kłopotów, że inwestor (Ci którzy obejmą warranty) myślą o niej przyszłościowo!! śmiech na sali !! może mi ktoś to jeszcze raz opowiedzieć bo nie wierze :( to co zbieramy się i lecimy zablokować tą emisję ? chyba jeszcze mamy czas na zablokowanie akcji na WZA ?