1. 0,10 i 0,32 - błąd w rozumowaniu, bo to nie ci co będa obejmowac zadecydują, który wariant wybrac
2. wiadomo, że za oboma wariantami stoi JRW i wiadomo, że to nie kwestia tego, że sam nie wie co wybrac, ale zwykła zagrywka, o czym pisałam wyżej
3. widac, że cena 0,32 jest już wybrana - za bardzo precyzyjnie ją podali, a 0,10 jest rzucone tak po prostu - dla kontrastu,
4. nie sądze by teraz bawili się w rejestrację na NWZA tylko części akcji w imieniu CR Media, jeżeli zas zarejestruja wszystkie, które mają, to jak sobie wyobrażasz, że zagłosują przeciwko projektowi, który rzekomo sami złozyli (to jest niezalezne od tego, że i tak decyduje JRW, chodzi o to, żeby to jakoś logicznie na zewnątrz wyglądało) -przegłosują 0,32 i tyle,
5. to, że Prezes nie ma akcji i jego zdanie nie ma znaczenia jest oczywiste, ale po coś swoją opinię napisał, chyba nie po to żeby się nią pochwalic...
Zaczęłam pisac tego posta przed 10-tą i musiałam przerwac, w międzyczasie widzę, że jednak strachliwi sprzedają - no i dobrze.
W sumie nie ma sensu na siłę przekonywac tych, co uważają, że wiedzą lepiej - i tak wszystko się okaże.
Przez długi czas była cisza, teraz doszło trochę informacji, które każdy może sam sobie przetrawic i sam wyciągnąc wnioski czy kupowac czy sprzedawac.
Ja tam swoje wiem:)