Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,48 zł , zmiana od tamtej pory: -81,95%

Jak zakupić akcje Saule SA ?

Czekałem bardzo długo na jakąś polską firmę technologiczną której pomysł mi się spodoba, i ta technologia wydaje mi się świetnym rozwiązaniem wielu problemów, o ile uda się to wprowadzić na rynek dobrze. Chciałbym jakoś móc "uczestniczyć" w tym długoterminowo, nie inwestowałem jednak nigdy na rynku akcji. Czy można już teraz nabyć akcje Saule SA ? Nie mogę się za bardzo połapać w tym, z tego co czytam spółka Saule wejdzie na giełdę poprzez odwrotne przejęcie spółki Blumerang Investors (BLU) , czyli że ich akcje zmienią się na akcje Saule SA ? Czy to znaczy że już teraz można kupić bezpiecznie akcje Blumerang Investors (BLU) , czy lepiej poczekać na zakończenie tego procesu ? I tak mam zamiar trzymać je bez wyjścia żadnego, tylko nie chciałbym np. kupić akcji Blumerang które nigdy nie zamienią się w te drugie docelowe Saule. Nie rozumiem do końca jak ten proces działa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.