Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,34 zł , zmiana od tamtej pory: -35,78%

I kto się tak tu dymi i piekli że nie ma mnie na forum?

Nie chcę wam przeszkadzać i psuć nastroju... Powiem tylko że przypuszczam, że będą trzymać na tym poziomie do końca tygodnia a może i nawet następnego.Potem jak już wszyscy uwierzą że tu jest dołek czeka was kolejne tąpnięcie -10% i powolne opadanie w stronę 01. Pisałem że po pierwszym szarpnięciu w czwartek wziąłem ponad pół miliona papiera. Miałem nadzieję że w piątek będę nabywał drugie pół, ale o 9:15 było już jasne że poleci jak kamień w dół więc puściłem i czekam a wam współczuję bo na mój nos strasznie to cuchnie. Chciałbym mieć dla was lepsze prognozy, ale widać wyraźnie że nie byłyby prawdziwe. Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.