Tak tak...tak się pocieszajcie a ja wam powiem po co są duże podbitki takie jak ta. Pisałem to już w wielu miejscach bo to jest jasne, proste i logiczne. Robi się to po to żeby ubrać drobny kapitał na wyższych poziomach(tu: 42 żeby ubrać 34), ten kapitał który ma podbierać w trakcie zjazdu na właściwe poziomy.On już nie będzie podbierał dołującemu bo będzie związany, on będzie z czasem oddawał jak spadnie do właściwego dołka i poleży tam odpowiednio długo.Ot i cała filozofia.Oczywiście że jeszcze będą ze trzy świece zielone w rejon 43 tym razem, ale nie wyżej.Po co? po to żeby ci którzy chcieli zapakować poniżej
33,30 przestraszy się że zostaną bez akcji i że to już c.d. wzrostów. Ci zaś którzy mają, żeby wpadli w euforię z tego samego powodu i przytrzymali a nie poszli na kolejne kółko.I wreszcie tam ma być ubrana kolejna porcja nowych którzy obserwują.l to tyle, teraz już muszę lecieć na sensowne spółki z mojego portfela. Jakie? A to już moja słodka tajemnica żebyście mi nie wypominali przy doraźnych dołkach. I nie prowokujcie mnie do dalszych wypowiedzi bo skończy się to tak, że nawet tych trzech kółek sobie nie zrobicie i kurs zapadnie się wcześniej niż ustawa przewiduje a tu znów zapanuje nastrój beznadziei i powolnego konania Dyziów Marzycieli jak w tym wierszyku: "... i że obłoki to cukrowa wata...".Pozdrawiam.