Forum Giełda +Dodaj wątek

Gra w orla i reszke, czyli jak wazne jest wiedziec jakie sa zasady

Odslona pierwsza:

JA: Chcesz zagra w orla i reszke?
TY: Pewno!
JA: Zanim zagramy, prosze podpisz sie na dole tego dokumentu. To sa zasady gry, i jak sie podpiszesz, to swierdzasz, ze sie na nie zgadzasz:
TY: (nieczytajac) podpisujesz

Odslona druga:

JA: Wybieraj
TY: Orzel, zawsze orzel, ja jestem patriota!
JA: Rzucam moneta, moneta spada i jest orzel. Zabieram ci wszystkie pieniadze.
TY: No co ty, przeciez wygralem!
JA: Przeczytaj zasady gry (wreczam ci podpisane przed chwila papiery)
TY: (czytasz) Reszka - Woznica wygrywa, Orzel - Woznica wygrywa
TY: (krzyczysz) ZLODZIEJ, podam cie do sadu!

Odslona trzecia:

Sedzia: Po przeczytaniu zasad gry i werifikacji twojego podpisu: Woznica wygrywa proces, niniejszym oddalam wszelkie roszczenia!
TY: (krzyczysz) Sedzia Zlodziej, Kraj Zlodziejski, Stol na ktorym gralismy jest Zlodziejski, wszysczy sa Zlodziejami, Eskimosi tez!

Zaslona!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.