Forum Giełda +Dodaj wątek

fatalna obsługa ccs

Ostatnim czasem miałem przyjemność a raczej nieprzyjemność oddania telefonu s3 do obsługi w ccs w Piasecznie na Puławską 40 . Telefon miał problem ze znalezieniem sieci związanie z brakiem numeru IMEI.

Moje spostrzeżenia:
Do budynku ccs drzwi zamknięte choć serwis był czynny, stałem, czekałem, dzwoniłem aż po 20 min ktoś mnie wpuścił
Pani na recepcji żyła sobie od końca do końca zmiany a jej wiedza na temat telefonu kończyła się na umiejętności dzwonienia
Starałem się wytłumaczyć co z moim telefonem lecz bezowocnie.
Zostawiłem telefon a w zamian za niego dostałem potwierdzenie bez podpisu pani recepcjonistki którym mogę sobie podetrzeć.
Kosztorys do zaakceptowania nie przyszedł na skrzynkę więc pofatygowałem się i zadzwoniłem odezwała się pani i przedstawiła mi że w moim telefonie jest zepsuta płyta główna i wyświetlacz 830 i 800 + 50 zł koszty wymiany .
Ruszyłem do ccs i odebrałem telefon gdyż koszt przewyższał cenę telefonu.
Gdy dojechałem, ujrzałem tę samą recepcjonistkę i już wiedziałem że nic się nie dowiem więc poprosiłem zdesperowanym głosem kierownika.
Kierownik uświadomił że muszą wymienić płytę główną za 850 z robocizna.

Następnego dnia pojechałem do młodego majsterkowicza i zrobił mi usterkę za 50zł w 30min

CCS nie przekona klienta do siebie jeżeli popsuje swą reputację naciągając na kosmiczne
koszty, brak kompetencji. Młodzi ludzie główni posiadacze nowoczesnych telefonów nie oddadzą tam telefonu są zbyt sprytni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCS 0,00% 0,59 2025-09-12 12:18:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.