Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,01 zł , zmiana od tamtej pory: -45,05%

Re: fatalna obsługa ccs

A co tu odpuszczać? Gość jest zagrzany jak jajka na patelni! Kombinuje jak koń pod górę i tyle. Skoro napisałem,że z serwisu to ani chybi z konkurencji! Nie przyszło biedakowi do głowy, że z zupełnie innej branży, a napisałem o tym bo standardy obsługi klienta powinny być takie same niezależnie od branży! Pisanie o mojej nieznajomości kosztów części i robocizny jest bez sensu bo o kosztach tych zostałem poinformowany przez CCS! Co prawda telefonicznie, ale zawsze! A teraz ciekawostka: powinienem być wdzięczny "fachowcom" z CCS-u! Zmusili mnie żebym ruszył makówką i wymieniłem panel sam! I tak jak napisałem wcześniej DZIAŁA!!! Koszt naprawy 230 zł! Tak ja wiem zaraz przeczytam, że panel nie oryginalny i w ogóle! Ale według pierwotnego kosztorysu ccs-u oryginalny panel kosztuje u nich 415 zł brutto czyli do 1890 (drugi kosztorys) jakoś daleko! Zresztą po co ja to piszę, gościa i tak nie przekonam. Pozdrawiam pracowników CCS-u! Nie grzejcie się tak bo jeszcze wam coś pęknie!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCS 0,00% 0,56 2025-10-17 11:49:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.