yodyod - nie znamy się.
Każdy podejmuje decyzje inwestycyjne według własnych zasad. Myślę, że nikt z nas nie inwestuje na podstawie wpisów na forum, tylko sam sprawdza fakty i decyduje się na mniejsze lub większe ryzyko. I dlatego w postach podaję źródła.
Gdyby akcje Medinice zanurkowały w dół to Góru i gracz znikną z forum. Ja zostanę na tej czy innej spółce bo cenię merytoryczną dyskusję. Jak również zdarza się, że niektórzy forumowicze wrzucają wartościowe newsy.
Ciekawie pisał ssss i początkowo Góru i gracz byli zachwyceni jego postami ale jak napisał o kwocie 100 mln usd (a nie 300 mln usd) to przestali go lubić .......
Kwota 100 mln usd przy kapitalizacji spółki 152 mln zł już nie robi takiego wrażenia.
Takich deklaracji nigdy nie składam, dla Alfki zrobię wyjątek. :)
Mogę Cię zapewnić, że zarówno moja skromna osoba ani też nikt z moich znajomych nie nabył akcji Medinice w ostatnich 2 tygodniach. Jak się spotkamy na kawie to mogę pokazać wyciąg z mojego rachunku maklerskiego :)
Co do przyszłości to nie mogę gwarantować za inne osoby. Jeśli spółka dostanie ewentualną negację i będzie musiała pójść ścieżką PMI albo certyfikacja opóźni się na tyle, że będzie potrzebna kolejna emisja akcji to pomyślę nad powrotem.
Gdybym chciał zaszkodzić spółce to złożyłbym zawiadomienie do KNF (ale tego nie zrobię). Gdyby KNF uznał moją argumentację za słuszną to bardzo by to zaszkodziło spółce w ewentualnych negocjacjach sprzedażowych. TFI PZU też by oberwało rykoszetem.