Gratuluję ! Dotyczy Twojej inicjatywy "Do akcjonariuszy Hawe-zawiadamiamy KNF" oraz ostatniego w tym wątku wpisu z 28.12.2022. Na jeden tylko fakt chcę zwrócić Twoją uwagę. Od pierwszego wpisu 18.07.2019 do Twojego ostatniego upłynęło niemal 3,5 roku. Zauważ ile czasu i energii Twojej i innych, którzy włączyli do tej inicjatywy zajęło uzyskanie dobrych efektów, moim zdaniem "symbolicznych" i nie posuwających najważniejszych dla akcjonariatu Hawe spraw do przodu. Te najważniejsze, dla większości akcjonariuszy, to: NWZA, przeprowadzenie sanacji spółki i powrót na GPW. Doprowadzenie do nałożenia przez ospałą i niedołężną machinę (...) symbolicznych kar finansowych na kilku pajaców występujących w giełdowym cyrku nie przybliża nas do osiągnięcia, wymienionych wyżej celów.
Spotkajmy się może wspólnie z Grzegorzem (dre222) i kilkoma osobami z PAH, które On uzna za niezbędne i ewentualnie z prawnikami, którzy Mu pomagają. Może uda się wypracować sposób na jak najszybsze osiągnięcie wymienionych celów. Mam dane kontaktowe Grzegorza. Mój adres: pedrosb@interia.pl