Forum Giełda +Dodaj wątek

do prezesa, zarządu, pracowników, kontrachentów 04N , ...

mam tak dużo do tyłu że już mi wszystko jedno, uśredniałam i uśredniałam
i nic to nie dało. żeby chociaż wiedzieć dlaczego tak spada to już było by wiadomo co robić a tu niepewność a spółka coś słabo działa, słabo informuje.
Tak sobie myślę czy akcjonariusz który ma poniżej 1% głosów może wnioskować za zmianą zarządu? aż mnie korci żeby taki wniosek postawić na WZA tylko kiedy jest WZA jakiekolwiek bo coś cicho jest? czy można na wniosek akcjonariusza wezwać WZA ????
musimy coś działać bo oni nas ignorują !!!! już dawno bym coś zadziałała ale tu praktycznie nikogo nie ma. A może ktoś mi powiedzieć czy 04N nie wpakował się w opcje? czy oni dali już oświadczenie do KNFu ? czy chociaż z tym jesteśmy czyści?
niech ktoś powie jakich wyników się spodziewać bo już straciłam rezons w tym wszystkim. To takie spekulacyjne IMMO poszło kilkaset % w górę a my mamy silny papier i opada. szkoda nawet słów.
Na forum zaledwie 4 osoby , przecież to się płakać chce tylko na jak długo ma nam łez wystarczyć ? Niech ktoś się odezwie z tej spółki, przecież czytacie nasze posty !!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOHODEV 0,00% 0,40 2025-11-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.