Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,80 zł , zmiana od tamtej pory: -62,50%

Do blackboo i jak sie mamy kolego ?

Wczoraj kilku to  mądrali zarzucali mi że nie kupiłem po 70 gr PKC ...oczywiście mieli rację zlecenia złożone dzień wcześniej zralizowały się po 70 gr  natomiast PKC po 71  ..przeprosiłem i przyznałem racje  ..wiec proszę zazdrośników o nie komentowanie .....prawda jest że sprzedałem po 75 p 10 minutach   jakrównież prawda jest że zrobiłem drugie kółko kupując po  72 sprzedając po 74-75   i prawda jest że kupiłem po 71 które zostały mi na dzisiaj ...zreszta pisałem o tym  wczoraj ...jak  również o tym że przed wczoraj  za 35k zł kupiłem po 74-75-76  co do których  miałem wątpliwość i zakładałem  strate .Dzisiaj się okazuje że na wszystkich jetem do przodu ....i to  ładnie do przodu .blackboo    to jest tekst dla ciebie  inni niech ni ekomentują jeśli nie przeczytali ze zrozumieniem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.