Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,31 zł , zmiana od tamtej pory: -37,91%

Dlaczego usunąłeś moder?

Ale ja już wcześniej czytałem. Widzę że poszedłeś jeszcze dalej w tym kierunku ale to nie szkodzi, skóry dotknęło ale tylko się odbiło... Klerykałem w ogóle nie jestem, bo musiałbym akceptować też tych fałszywych którzy wśliznęli się przez uchylone drzwi i od środka chcą rozsadzić Kościół, a może którzy zostali przysłali do tego. Pisałem już o tym. Pisałem też że nie w księdza wierzymy a w Tego który szatana miażdży w sekundę. Ale On potrzebuje go bo szuka tych naprawdę silnych i dobrych dusz. Taka selekcja kto pójdzie tą trudniejszą, wąską i krętą ścieżką a kto tą autostradą która prowadzi... wiemy gdzie. To całkiem realne przestrzenie i byty. Ta batalia dobra ze złem jest coraz bardziej widoczna na całym globusie a my w samym epicentrum. Tusk nie miał racji mówiąc że Polska nie jest Chrystusem narodów. Ci goście myślą że zneutralizują US wstawiając Trumpa. Mylą się i są podpuszczani.

I znowu dzisiaj gruba dygresja, ale potrzebna uważam, po tym co tu dzisiaj usłyszałem, bo warto być świadomym że Belzebub używa nas jako narzędzie.

A co mamy na giełdzie? Konsola na sofcie trzyma się pięknie. Uważajcie tam na te trzy spółki o których Wam wspominałem, bo już po dołkach, na wszystkich trzech. Przypomnę : chodzi o JSW, Medicalg i 4Mass. Jeszcze się to będzie kręciło wokół tych dołków, ale ze trzy kółka (a może 13 ale ja bym nie ryzykował) można zrobić spokojnie zanim na stałe zmienią poziomy. 100%-owo pewne spółki uważam. Niedowiarkom radzę śledzić je sobie dzień po dniu tydzień po tygodniu miesiąc po miesiącu, tak dla przekonania się. Kumatym radzę kupić bo dadzą zrobić - ja już je mam od dawna. Czy będzie szarpało w dół poniżej tych dołków po tym co napisałem? Bardzo w to wątpię, z racji ryzyka dużej utraty akcji na tych poziomach.
Tyle.

Ukłony dla kierownika kursu i czekamy 01.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -1,81% 0,19 2025-12-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.