Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,68 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
 Re: Luka zamknięta... dla techników rzecz ważna chyba... :-) Autor: com [91.239.154.*] 2021-09-13 22:57
Dnia 2021-09-13 o godz. 16:27 ~Prank napisał(a):
> Dla mnie też nie ma problemu, ale szkoda mi ludzi którzy zostali tu nagonieni, a nie rozumieją jaki to typ spółki i teraz mogą się czuć oszukani, bo są chwilowo na minusie...
>
> Tymczasem powinni trzymać akcje, pamiętać o potężnych fundamentach spółki i o tym, że czekamy na espi :-) 
>
> mając te akcje, można spać spokojnie 

Ależ dokładnie tak.
Kupując gooowno typu 4Mass czy też Copernicusa, czy inny bezwartościowy badziew nie znasz dnia ani godziny.
Ostatecznie wiadomo że to zleci na łeb, a jedyne co nie wiadomo to do ilu to pociągną przed tym upadkiem.

Tymczasem nawet jeśli ktoś kupił Rank Progress dziś po 3,35 zł to nic złego nie zrobił! 
Trochę słaby miał timeing (z punktu widzenia dnia dzisiejszego!), ale wcale nie jest na straconej pozycji, bo za kilka dni lub tygodni będzie na dużym plusie... plusie na tyle zauważalnym, że kupno po 3 czy 3,30 zł będzie wielkością pomijalną!

I proszę mnie z tego co napisałem za jakiś czas rozliczyć!

com
  • 123 Autor: ~123
  • Re: 123 Autor: ~1234
  • Re: 123 Autor: ~44
  • Re: 123 Autor: ~55
  • Re: 123 Autor: ~66
  • Re: 123 Autor: ~777

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.