Re: Luka zamknięta... dla techników rzecz ważna chyba... :-) Autor: com [91.239.154.*] 2021-09-13 22:57
Kupując gooowno typu 4Mass czy też Copernicusa, czy inny bezwartościowy badziew nie znasz dnia ani godziny.
Ostatecznie wiadomo że to zleci na łeb, a jedyne co nie wiadomo to do ilu to pociągną przed tym upadkiem.
Tymczasem nawet jeśli ktoś kupił Rank Progress dziś po 3,35 zł to nic złego nie zrobił!
Trochę słaby miał timeing (z punktu widzenia dnia dzisiejszego!), ale wcale nie jest na straconej pozycji, bo za kilka dni lub tygodni będzie na dużym plusie... plusie na tyle zauważalnym, że kupno po 3 czy 3,30 zł będzie wielkością pomijalną!
I proszę mnie z tego co napisałem za jakiś czas rozliczyć!
com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NO TO JA ROZLICZAM,
Proszę:
1) Od wpisu trolla-nagona coma minęło 16 miesięcy. To dużo czy mało? Wystarczające okres na rozliczenie?
2) Minimum od tego wpisu (z 13.09.21 - kurs 3,35) wyniosło 1,38 zł. (26.10.22) i to stanowi stratę -58,8%.
Ktokolwiek z forumowiczów próbował wówczas (a następnie przez cały rok 2022) trolla coma rozliczyć?
W całym 2022 roku kurs nigdy nie przekroczył 2,50.
Nie próbował?
A dlaczego nie? Aaaaa ... że nie ta narracja. Rozumiem ;)
To przecież samozwańczy "guru" wepchniętych pod lód, więc należy go wspierać w naganianiu.
Jedyna szansa na zejście z tzw. haka to powieszenie na nim nowych akcjonariuszy.
3) Kurs ostatni : 2,09, to od ww. wpisu oznacza stratę -39,4%.
Ponowię więc pytanie zgodnie zresztą z prośbą naganiacza coma zawartą w jego własnym poście: znalazł się forumowicz który próbował go rozliczyć z jego "prognozą"?
I znowu nie? Dlaczego?
Przyczyna jest opisana w punkcie powyżej (2)
Kupujący wówczas (2,80-3,35) zerknijcie na swój rachunek maklerski i proszę nie mówicie mi, że większość kupowała w przedziale 1,38-1,50. Sprawdźcie sobie wcześniej wolumeny przy ww. poziomach. Niewiele tego było.
4) Jakie można wyciągnąć wnioski po kilkunastu miesiącach od tego wpisu (nagonki)? Kiszenie ... kapuchy.
Takich jego wpisów były dziesiątki, o ile nie setki. Nie było - wciąż tutaj są. Zresztą sprawdźcie sami.
4) Zgodnie z logiką ww. trolla, cytuję: "to nic złego nie zrobił, bo za kilka dni lub tygodni będzie na dużym plusie"
Ale, że sobie nie zrobił? Serio? Kasa zamrożona narazie 16 miesięcy, a może kilka lat. Ale tego nie wiadomo, to przecież giełda.
5) Wspomnę o czymś jeszcze.
Od mojej rzekomo nieudanej "krucjaty" od wiosny '22, kurs wzrósł z 1,50 na 2,09 tj. +39,3%.
Serio nieudanej?
To jak to rozliczycie na rachunku? Jako strata?
5) Przemyślcie sobie to wszystko na spokojnie.
James