Re: Luka zamknięta... dla techników rzecz ważna chyba... :-) Autor: com [91.239.154.*] 2021-09-13 22:57
Kupując gooowno typu 4Mass czy też Copernicusa, czy inny bezwartościowy badziew nie znasz dnia ani godziny.
Ostatecznie wiadomo że to zleci na łeb, a jedyne co nie wiadomo to do ilu to pociągną przed tym upadkiem.
Tymczasem nawet jeśli ktoś kupił Rank Progress dziś po 3,35 zł to nic złego nie zrobił!
Trochę słaby miał timeing (z punktu widzenia dnia dzisiejszego!), ale wcale nie jest na straconej pozycji, bo za kilka dni lub tygodni będzie na dużym plusie... plusie na tyle zauważalnym, że kupno po 3 czy 3,30 zł będzie wielkością pomijalną!
I proszę mnie z tego co napisałem za jakiś czas rozliczyć!
com
NO TO JA ROZLICZAM:
1) Od wpisu trolla-nagona minęło 16 miesięcy. To dużo czy mało? Jak myślicie?
2) Minimum od tego wpisu wyniosło 1,38 zł. (26.10.22) i to stanowi -58,8%. Wpis jest przy kursie 3,35 zł. (13.09.21)
Jakiś forumowicz próbował wówczas (i przez cały rok 2022) trolla coma rozliczyć?
Nie?
A dlaczego? Aaaaa ... że nie ta narracja.
Rozumiem ;)
3) Kurs dzisiejszy: 2,12 zł., tj. strata od wpisu trolla -36.7%.
To dużo czy mało w okresie 16 miesięcy?
Ponowię pytanie zgodnie z prośbą trolla zawartą w jego własnym poście - jakiś forumowicz próbuje go rozliczyć?
I znowu nie? Why?
Zerknijcie na swój rachunek maklerski i nie mówicie mi, że większość kupowała w przedziale 1,38-1,50.
Sprawdźcie sobie wcześniej wolumeny przy ww. poziomach.
4) Zgodnie z logiką trolla "to nic złego nie zrobił, bo za kilka dni lub tygodni będzie na dużym plusie"
Sobie nie zrobił? Serio?
5) Od mojej rzekomo nieudanej "krucjaty" od wiosny '22, kurs wzrósł z 1,50 na 2,12 tj. +41,3%.
Serio nieudanej?
To jak to rozliczycie?
5) Przemyślcie sobie to wszystko na spokojnie.
James