• Re: Brokerzy Forex Autor: ~Amigo [92.63.47.*]
    Ale skad moge wybierac ludzi do obserwacji? Czy to sa klienci hot forex czy jaka ogolna grupa np uzytkownik na MT4?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~tasman2 [188.146.70.*]
    to sa trejderzy podpieci do golnego programu chyba cos 400 000 uzytkownikow i tam wyszukujesz od kogoa hccesz kopiowac transakcje
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Amigo [92.63.47.*]
    Dzieki za info ale jzu zdarzylem sie u nich bezposrednio dowiedziec :) Ogolnie to taka siec spolecznosciowa ktora jest dostarczana przez FX Stat. Jest obecnie poand 250 tys aktywnych traderow i mozna do kazdego sie podpiac i kopiowac sygnaly.

• Re: Brokerzy Forex Autor: ~maniek [78.11.146.*]
    oprocz standardowego podpiecia sie do danego trader w stylu mirror ciekawym rozwiazaniem jest tez odwracanie pozycji. czyli kopiujesz ale przeciwko traderowi. idac w zasade ze wiekszosc przegrywa ma to jakis sens ;)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Kamil [92.63.47.*]
    Dobre :) jezeli statystycznie wiekszosc ma stratne pozycje to mozesz grac odwrotnie do nich i powinno byc lepiej :)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bart44 [78.11.146.*]
    teoretycznie tak, ale wczesniej musisz dokladnie przesledzic statystyki poszczegolnych trejedrow
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bart44 [78.11.146.*]
    ps. handel socjalny nie jest tak latwy jak sie wydaje. najlepiej wybierac tych ktorzy maja jak najdluzsza historie i statystyki
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~donald [188.146.131.*]
    Jasne, trzeba dobrze sprawdzić po pierwsze historie tradera a po drugie to co dla mnie kluczowe to jak wypada maksymalne obsuniecie na pozycji. Ale jak sie znajdzie dobrego tradera to jest dobry pomysl na dywersyfikacje.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Ciastek [89.73.123.*]
    ja jestem zdania ze nie ma to jak tradycyjny trading - sam haratam w hotforex od paru lat i idzie mi coraz lepiej, mam normalne konto premium bez sygnalow ani innych wynalazkow
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Bakuś [89.73.123.*]
    tej dzialam w hotforex - nietkorzy twierza ze najlepiej byc u polskiego brokera ale dla mnie to bzdury - popatrzcie co sie stalo z HFT albo dzieje z TMS - dobry broker to dobry broker niezaleznie od kraju pochodzenia
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Manolo [89.73.123.*]
    hah racje, mialem konto w HFT ale odkad sie wylozyli to dzialam tylko w HotForex i jestem bardzo zadowolony - egzekucja lepsza niz u jakiegokolwiek polskiego brokera
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Kociak [89.73.123.*]
    no i niezapominajcie ze hotforex ma obecnie najbardziej sensowna oferte ib - sam dzialam u nich od paru lat i jak dotad wszystko bez zarzutu
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Hojrak [89.73.123.*]
    z takich rozwiazan to fajny byl pamm w hotforex ale knf go zakazal, teraz po prostu maja chyba najlepsze warunki egzekucji w PL
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Grzegorz [195.167.159.*]
    social socialem ale nie ma to jak zwykly handel manualny :) ja loje w hotforexie od parunastu mcy i nie narzekam
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Fabian [89.73.123.*]
    tak jesli chodzi o spready to najepsze jest konto zero, jesli komus zalezy na bonusach to najlepsze w hotforex jest konto premium
  • Re: Brokerzy Forex Autor: xteam [83.14.176.*]
    efixdm daje sprzęt na start:
    http://www.efixdm.pl/mobilnystart/
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Kresowiak [94.254.198.*]
    jakies szczegoly?

Szczerze to wole dobra oferte niz sprzet ktory sobie sam moge kupic ale rozumiem ze ma to zachecic bardziej.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Kato [89.73.123.*]
    sprawdz oferte hotforex - chyba najlepsza egzekucja obecnie
  • Re: Brokerzy Forex Autor: thomasfx [62.228.122.*]
    Witaj :-) Moge smialo polecic tego brokera. Handluje u niego juz od ponad roku i naprawde jestem zadowolony. Oto link :
    link 

A tutaj kilka przykladow dlaczego wybralem tego brokera oraz dlaczego ten broker jest dobry zarowno dla poczatkujacych jak i zaawansowanych traderow :-)

Poniżej przedstawiamy wiele korzyści!
    link
    Otrzymaj Magazyn FOREX ZA DARMO przy rejestracji
    FxMag to pierwszy w Polsce Magazyn pisany przez Traderów rynku Forex.
    PRZEPROWADZAJ TRANSAKCJE NAGLOBALNYCH RYNKACH
    Waluty, surowce, indeksy oraz opcje waniliowe
    link
    DARMOWY PODRĘCZNIK WPROWADZAJĄCY DO HANDLU
    Zarejestruj się a otrzymasz na start Podręcznik wprowadzający do handlu w formie e-booka
    LICZNIE NAGRADZANE WSPARCIE
    Kiedy tylko masz na to czas, weź udział w 10-minutowej sesji szkoleniowej z jednym z naszych analityków
    link
    PRAKTYCZNE KONTO DEMO
    Darmowe konto demo pozwala na zdobycie niezbędnego doświadczenia i wiedzy
    DARMOWE FILMY POŚWIĘCONE RYNKOWI FOREX
    Skorzystaj z darmowej subskrypcji i oglądaj nasze uznane na całym świecie filmy o aktualnościach rynkowych

link
    AKTUALNOŚCI E-MAIL
    Nasi analitycy regularnie wysyłają analizy rynku i aktualności aby Twoja wiedza była zawsze pełna
    Powiedz ¥€$ rynkowi forex
    CZAS ZACZĄĆ ? Kliknij link ponizej i zarejestruj sie a otrzymasz 100 PLN na start :-)

link
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~osa [93.105.49.*]
    Akurat easy-forex bym sobie odpuscil. Ich program bonusowy to jawna kpina. Absolutnie nie polecam.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~maciej [78.11.146.*]
    hotforex i promocja w ktorej mozna zgarnac sprzet od appla
    https://www.hotforex.com/pl/landing-pages/poland-contest.html
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Filip [89.73.123.*]
    po bonusy to idz do hotforex - najfajniejsze teraz maja
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Koliber [83.22.156.*]
    XM jest bardzo dobrym brokerem, a w kwestii bonusów i programu lojalnosciowo punktowego nie ma sobie rownych.

Wiecej brokerow znajdziesz np. tutaj: http://forex-nawigator.biz/brokerzy/
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~luigi22 [87.205.156.*]
    Moim zdaniem dobrym brokerem jest Hot Forex
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Damian [77.255.249.*]
    a dlaczego wlasnie na niego naganiasz?:)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~luigi22 [77.255.33.*]
    Hot forex to znany broker. Duzo bonusow i innych pomocnych narzedzi. Dobre platformy i rachunki. Przyzwoite spready.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~nadek [77.255.255.*]
    a długo inwestujesz z Hot forex? jak wrażenia?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Hank [77.255.250.*]
    ktoś z Was inwestuje może w Cix Markets?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Trader [83.9.97.*]
    Brokerzy Forex forex to nie maszynka do zarabiania pieniędzy bo w Polsce wciąż bardzo osób traci. Przede wszystkim na początku trzeba mieć chłodną głowę i wypracować własny system
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Marcel [91.235.160.*]
    otwierajcie konta u brokerów którzy są długo na rynku i nie są spaleni na forexpeacearmy, ten broker ma tam ok opinie. przestrzegam za to przed ironfx
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Nkodem [91.235.160.*]
    IronFX nienawidzimy - HF Kochamy
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~KamillXX [91.235.160.*]
    jak ktoś nagania to na pewno jest ib albo zarządzającym, ale tu nie widze zeby ktos podawal jakies linki do ib ale adresy email...pewnie jakiś leszcz zarobił i podnieca się że to dzięki hotforex hahaha xD XD
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Kipo [89.73.123.*]
    dobry dobry - mi ladnie wyplaca pieniazki juz od dawna :)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~BoryssL [91.235.160.*]
    dlaczego akurat ten broker? w sumie przynajmniej ma jakieś regulacje :p to już coś
  • Re: Brokerzy Forex Autor: freshforex05 [122.170.88.*]
    a fresh look at the money you can easily be looking for a broker you and work comfortably? Your chase us! FreshForex is a reliable broker for profitable trade. These are not just words - to get proof! For 11 years we've been helping each merchant to trade in the Forex market 10 minutes to withdraw Their funds in our company 102 trade instruments for a profit in the currency pairs and Contracts for difference 0% commission for Deposits and Withdrawals 15 most popular methods of payment 0.05 seconds - the promptest execution of transaction 101% is our bonus on your first deposit $ 0 - no minimum deposit even ECN-account 0 pips are swops accounts SAWP Free for a long time called trade $ 10 - you can go back to losing trades $ 20 from each party - you will not find a better deal in the partnership program 24/5 - our customer service is at your disposal in always have something to offer to our customers: Promotions, bonuses and contests with real prizes. Watch all the information that you 'are interested in our website. No doubt the choice - to open an account in FreshForexcompany and These numbers will work for you. Welcome freshforex.com! (URL: http://freshforex.com/?aff=35842)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Timador [31.174.157.*]
    A kto grał kiedyś na tym wyśmianym przez wszystkich plus500 ? Wypłacają tam wogóle pieniądze ?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Anna [91.235.160.*]
    ja grałam, ale nie polecam, to nie ma za wiele wspólnego z forexem
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Pawcio [195.167.159.*]
    no nie lepiej sprawdzone platformy bardzie wykorzystywac jak hotforex
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Lolo [195.167.159.*]
    ja gralem ale nie pasowala mi jakos ta platforma, teraz jestem w hotforex i jestem bardzo zadowolony
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bull [89.239.67.*]
    Za daleko spadło
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~aaaaa [31.153.84.*]
    przestrzegam przed hot forex. niedlugo bedzie to samo co z amber gold
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~PL-Trader [89.67.177.*]
    Faktycznie, HF ostatnio bardzo spada w rankingu najlepszeplatformyforex.pl za niedługo chyba będzie na samym dnie
    Coo? jak można porównywać hotforex do ambergold? sprawdźcie sobie na forexpeacearmy, broker ten jak najbardziej jest wiarygodny i w pełni regulowany. Pełne bezpieczeństwo.
    jeśli zależy Ci na naprawdę niskich spreadach to polecam hotforex zero, zresztą sam sobie sprawdź ale to na prawde korzystny rachunek, nie widziałam nic lepszego na rynku
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Babol [195.167.159.*]
    potwierdzam, najlepsze konto jakie znalazlem do tej pory
  • Re: Brokerzy Forex Autor: uzubiko [213.155.24.*]
    Tak, wiele z argumentów na liście. Ale pod nimi podapadaet kilku brokerów. A więc wszystko jest subiektywnie. I lenno z freshforex szczęścia, to znaczy, że mnienaj lepszy.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Haput [195.167.159.*]
    dobry proker polecam smialo
  • Re: Brokerzy Forex Autor: kongah [51.38.134.*]
    Mogę polecić pracę z tą platformą link To świetna firma świadcząca usługi handlowe dla wszystkich.

• Re: Brokerzy Forex Autor: ~RafalOl [178.43.69.*]
    Jak dotąd jeden z najlepszych i godnych zaufania brokerów. Zapewniają bardzo dobre platformy, szybkie i stabilne połączenie z serwerem, szeroką gamę narzędzi handlowych i niski spread. Ponadto ten broker doskonale nadaje się do handlu algorytmicznego.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Malwina [185.246.208.*]
    Moim zdaniem dobra firma dla w miarę ogarniętych handlowców. Wykonanie jest jak dla mnie bombą. Jeśli chodzi o poślizgi, to podczas handlu wiadomościami i gwałtownych zmian cen trafiają się, ale myślę, że każdy broker będzie miał poślizg przy tym. Poza tym, wszystko działa stabilnie, serwer nie wykracza się, a w razie potrzeby zawsze możemy liczyć na wsparcie techniczne.