• Brokerzy Forex Autor: ~mackoFX2 [46.205.163.*]
    Witam,
    Dosc dlugo mialem konto w Armadzie. Niestety pozamykali konta polakom wiec trzeba szybko cos zmienic. Testuje obecnie XM, ale moze cos jeszcze polecicie godnego. Zalezy mi na dobrej egzekucji zlecen i niskich spreadach/prowizjach.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~mackoFX2 [46.205.163.*]
    P.S. Jakie opinie na temat HotForex i ICM?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~miro [89.68.153.*]
    w hotforex mam real i wszystko ok, a z ICM nigdy nie korzystalem. Jakbys cos wiecej chcial wiedziec to pisz i moze uda mi sie pomoc.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~radekfx [213.158.219.*]
    a czy to jedeyny rachunek real ktory posiadasz? mam na mysli czy mozesz porownac do kogos? Ogolnie slyszalem ze w HotForex coraz wiecej graczy ma rachunek a to musi o czyms swiadczyc.
    Rachunków posiadałem do tej pory dość sporo. Miałem w XM, Armada (masakra przy otwieraniu pozycji na danych), Xtb i Tms. Ogólnie w Hotforex jak teraz korzystam to póki co nie mam się do czego przyczepić. Transakcje wchodzą ok, spread ok i co dla mnie istotne to brak rekwotów jak rynek się szybko zmienia.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~leszek [84.123.129.*]

Sprawdz oceny innych Traderów na rankingbrokerow.pl

• Re: Brokerzy Forex Autor: ~rafaello78 [89.76.206.*]
    ja posiadam w akurat w lmax i hotforex. lmax czasami mnie wkurza w godzinach wieoczrnych i porannych - dlugo wchodza zlecenia. w hotfx nie ma sie do czego przyczepic. wszystko smiga jak nalezy - konto stp.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bystryfx [109.243.248.*]
    ja na poczatku dosc ostroznie podchodzilem i najpierw jakis czas demo testowalem. Od kilku tygodni mam real i jest dobrze :) teraz planuje pierwsza wyplate wiec dam znac jakie wrazenia :)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~tonny11 [89.67.245.*]
    a oni w koncu dzialaja z Cypru czy jest jakies przedstawicielstwo HotForex w Polsce?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bystryfx [164.126.157.*]
    Mają polski support i stronę po polsku. Oficjalnie zarejestrowani sa na Cyprze.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~mackoFX2 [178.181.187.*]
    dobra, otworzylem juz konto real zeby ptoestowac. zlece dzis wyplate drobnej sumy to odrazu zobacze jak to idzie :)
    daj znac jak pierwsze wrazenia. ja narazie bawie sie demkiem hotforex i wczaoraj na danych dobrze to wyglada. ale wiadomo, to tylko demo
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~dzodzo [89.72.6.*]
    ja mam w mforex i też wszystko ok,a przynajmniej Polski broker
    tylko w mforex jest minimalny depozyt 2000 PLN, a w hotforex praktycznie zerowy. Dla osób, które grają jakiś czas to w sumie nie jest wymagająca kwota ale jak ktoś zaczyna to często może być dość zaporowa. Nie wiem jak teraz w mforex ale wcześniej też nie dawali tam bonusów za np obroty.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bednarz33 [190.154.178.*]
    rowniez gralem w mforex ale maja wysokie prowizje i na dodatek zaczelo sie keiepscic z egzekucja. teraz gram na lmax i hotforex i wszystko git.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~tonny11 [201.238.172.*]
    w poniedzialek wypelnilem formularz otwarcia konta. powinni juz w srode cos zaczac dzialac i przetestujemy real hotforex.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~reksio [186.46.175.*]
    witam, wlasnie testuje kilka brokerow i zastanawiam sie ktory wybrac - alpari, mforex, iron i hotforex. ktory mozecie polecic?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~grzeh00 [78.88.161.*]
    Kasa potrafi leciec OD i DO nich czasami nawet 14dni. Sluze potwierdzeniami przelewow dla zainteresowanych :)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~kolegax [186.46.175.*]
    ok, ale w jakiej walucie i z jakiego banku. jesli masz rachunek w pln to zasilenie idzie do bnp paribas. u mnie to 2 dni max
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~romankrk [181.198.190.*]
    tez nie bardzo rozumiem co kolega napisal. mam rachunek w hotforex w pln, moje konto tez pln i zlecenie idzie 1 dzien z zaksiegowaniem. dwa razy wplacalem depo.
    Na forach jest info, ze kiedys faktycznie byly opoznienia ale teraz ogarneli to i normalnie ksiegowania sa. Ja akurat place karta i widze praktycznie w pare min nowe srodki.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~szybkijohn [191.151.252.*]
    potwierdzam. cos dziwne z ta opinia, chyba zwykly hate :) jest sporo metod wplat i wyplat. mi idzie max 3 dni
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~ktoson [181.48.60.*]
    szczegolnie ze metod wyplat naprawde jest sporo wiec tez sie dziwie o co kaman. mi w ostatnim tyg wyplacili w dwa dni na karte. btw. hot forex ostatnio zaczal aktywniej dzialac w polsce. przez armade? :)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~romekx [190.255.120.*]
    chyba swietny czas dla brokerow zagranicznych. najpierw odejscie armady a teraz obnizenie dzwigni do 1:50 dla polskich domow maklerskich. hot forex wydaje sie teraz dobra alternatywa.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bystryfx [46.113.72.*]
    z ta dzwignia to KNF zaszalal, ciekawe czy przejdzie a jezeli tak to polska bedzie rajem dla zagraniczncyh brokerow w tym dla hotforex ktory i tak juz ma sporo polskich klientow.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~tomasz212 [186.112.222.*]
    zgadza sie. knf strzelil w stopy brokerom pl. teraz hotforex, lmax, iron moga szalec.
    Podobno knf to kilka lat szykowal i byl taki wniosek do sejmu skladany i az dziwne ze dopiero teraz o tym glosno :) Mi sie jednak wydaje, ze jednak nie przejdzie to, co nie zmienia faktu ze wymienieni brokerzy i tak dla wielu sa lepsi niz krajowi :)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~john [89.76.206.*]
    broker wciaz rozwija swoja oferte. w ostatnich dniach poszerzyli dostepne waluty w przelewach typuw skrill - dodajac PLN :) milo ;)
    witam ponownie, mam juz swoj real. wplate rzeczywiscie szybko zaksiegowali, otrzymalem tez bonusik :) ogolnie wszystko dziala porpawnie i szybko. unikam tylko danych wiec nie wiem jak w takich momentach
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~tonny11 [89.76.206.*]
    tak jeszcze przegladam oferty innych brokerow i wydaja mi sie podobne ironfx i xm. konta w pln, polski support, niskie depozyty. ciekawe
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~miro [89.67.18.*]
    Ogólnie ostatnio oferty zagranicznych brokerów polepszaja a to miło bo bardziej na Polske uwagę zwaracają. Jaki bonus wybrales do rachunku w HF?
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bystryfx [46.112.221.*]
    Daj znac jak u Ciebie porównanie tych dwóch brokerow :) Mi bardziej HF się spodoba ale rachunku realnego jeszcze nie otwieralem
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~jogi [2.87.5.*]
    A Ja mam rachunek 1. w Aliorze z ktorego jestem bardzo zadowolony ponad 3 lata real na poczatku lekkie problemy z laczem ale ponad 2 lata nic zero problemow 2.mforex tez dobry nie narzekam otworzylem ze wzgledu na pare walutowa GBP/CAD,ogolnie to gram na Aliorze,nie mieszkam w Polsce i korzystam tylko z przelewow zadnych zastrzezen,pieniachy schodza od razu,zero problemow,po nowym roku bede otwieral konto w FXCM Londyn-najlepszy team traderow z jakim sie spotkalem to sa ludzie ktorzy znaja sie na rzeczy,polecam
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Figura [89.67.18.*]
    Po co masz rachunek u polskiego brokera jak nie mieszkasz w Polsce :)? Albo na swojej stronie ma tak nieprzejrzysta ofertę że już samo to mnie zniechęcilo. W przypadku zagranicznych brokerów są z reguły niższe depozyty i większą konkurencja w spreadach
    uwierz mi wiekszosc zagranicznych brokerow jak masz jakis problem to Cie szybko splawi a jak jeszcze nie mowisz plynnie po angielsku to juz zapomnij ,nie rozumiem ludzi mieszkajacych w Polsce co otwieraja konta u zagranicznych brokerow na dodatek z minimalnym depozytem a potem placz na forach co mam zrobic,niewyplacaja itp.,w Polsce idziesz do brokera i zalatwiasz problem jak masz i po klopocie.W aliorze nigdy mnie nie splawili wszystko zalatwiam tel.chociaz od ponad 2 lat najmniejszych problemow,wszystko dziala bardzo dobrze,no i platforma PROTRADER jest rewelacyjna tylko musisz miec szybki internet,taki jest wymog zeby dobrze dzialala ,to nie to co METATRADER ktory jest bardzo prosty
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~wazny [89.67.245.*]
    wszystko sie zgadza ale jest naprawde sporo brokerow zagranicznych ktorzy traktuja Polske jako wazny rynek. dbaja o support, otwieraja konta w pln czasami przedstawicielstwo w Polsce. jak dla mnie mozna wymienic LMAX, Dukascopy, XM, HotForex. moze FxPro.
    masz racje,tych co wymieniles to renomowani brokerzy,ale wiekszosc na tym forum to poczatkujacy jak zauwazylem po wpisach nie majacy za duzo wiedzy o forex,po co im taki broker jak Dukascopy, a tu wiekszosc dobiero sie uczy,i nie rozumiem co jest nie tak w Aliorze?czy w mbanku,rzadko zagladm na fora a w szczegolnosci na polskie,ludzie ucza sie grac parach jak USD/PLN,EUR/PLN,gdzie jest mala plynnosc,proponuje uczyc sie na najbardziej plynnych parach EUR/USD,AUD/USD,USD/JPY
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~wazny [178.182.215.*]
    ja nic zlego nie napisalem o Aliorze czy mBanku :) Sam ma rachunek w mBank (wczesniej jeszcze BREForex). Ale ogolnie niektorzy brokerzy z zagranicy maja rowniez bardzo dobre warunki, jak nie lepsze czasem a depozyty takze sa w PLN w polskich bankach. Warto zwracac uwage na licencje i typ brokera.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Sławek [89.79.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~cwaniak [46.204.26.*]
    Dukscopy, XM, HotForex i Oanda wyzerowali debety po stratach na parach z CHF. Bardzo łądne zachowanie
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~Michall [178.36.5.*]
    Swoją drogą, jak broker z Kajmanów miałby wyciągnąć np. 40 000 zł debetu na CHF od studenta z Suwałk ? :-))
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~kubis [89.76.206.*]
    Podejrzewam ze nawet by sobie nie zadawali trudu :) Ale juz europejscy brokerzy predzej wiec duze brawa dla tych co zdecydowali sie zerowac debety.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~ktos_on [78.11.146.*]
    tez prawda, ale zagranice mocno marketingowe na plus. teraz polscy brokerzy (kilku) scigaja o uzupelnienei depozytow. ktos mial 18 tys stracil to i wszedl w debet 36 tys. masakra. 
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~bystryfx [89.76.206.*]
    tak za granica mam wrazenie ze jest troche inne podejscie do biznesu. Ciekaw jestem co broker zrobi jezeli trader powie ze nie ma takiej kasy na uzupelnienie depo. Szkoda bo pewnie zrobi sie glosniej o tym i cala branza ucierpi
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~waldek [89.76.206.*]
    hotforex zaczyna nowy cykl szkolen stacjonarnych
    http://strefaforex.pl/szkolenia-stacjonarne-strefy-forex/
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~rysuik [109.201.137.*]
    Sprawdz opinie innych na rankingbrokerow.pl
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~tommy [89.76.206.*]
    ogolnie teraz zacznie sie weryfikacja na tych dobrych i zlych. generalnie w przypadku takiego rynku liczy sie podejscie do klienta. u takich brokerow jak Dukas czy Hot Forex widac ze dbaja o relacje.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~miro [89.67.18.*]
    Ogólnie sytuacja zwiazana z tym co mialo miejsce na franku dosc szybko ucichla wiec chyba brokerzy az tak bardzo nie ucierpieli :) Ktoś z was wie moze na czym to polega? https://www.hotforex.com/pl/trading-tools/hotforex-exclusive-analysis.html
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~slawek_legnica [89.76.206.*]
    czesc, a co mozecie powiedziec o platformach mobilnych? zaczynam nowa prace i nie bede mial dostepu do MT4 na komputerze.
  • Re: Brokerzy Forex Autor: ~ktoas [78.11.146.*]
    Tu macie dobry artykul o tym na co zwracac uwage przy wyborze brokera
    http://strefaforex.pl/broker-forex/
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl