Pracuję z fxpro od prawie pół roku i w tym czasie mam tylko najlepsze wrażenia - wsparcie techniczne jest dostępne przez całą dobę, platforma działa jak w zegarku, zawsze wypłacają pieniądze szybko, nie ma ograniczeń dotyczących strategii lub Expert Advisors. Mam kilka dobrych pieniędzy.
Przez czas pracy z fxpro nie miałem żadnych poważnych problemów z brokerem. Wszystko działa dobrze, wypłaty przychodzą zgodnie z zasadami. Wsparcie techniczne jest również całkiem dobre.
Zarejestrowałem się u nich kilka miesięcy temu. Na moją decyzję wpłynął fakt, że FxPro jest raczej starą i znaną firmą o dobrej reputacji, a ich warunki handlowe mi odpowiadają. Jak na razie tylko pozytywne wrażenia z serwisu.
Handel jest trudny, dlatego potrzebujesz brokera, który ułatwi ci koszty, platformy i zawieranie transakcji. Potraktuj swoje badania poważnie, aby nie żałować dokonania złego wyboru.
Mój pierwszy broker, z nimi od 2015 roku. Miałem to szczęście, że od razu trafiłem do odpowiedniej firmy i nie kupiłem się na bonus na wejście od jakiejś kuchni. Jak widać, jeśli jeszcze nie wyjechałem, jestem zadowolony ze wszystkiego, zarówno z warunków, jak i z wykonania.
Nie rozumiem ludzi, którzy piszą złe opinie o fxpro. Prawdopodobnie dlatego, że pracuję z tym brokerem od wielu lat i od tego czasu nie miałem żadnych poważnych problemów. Nie mam żadnych poważnych problemów. Z całą pewnością mogę powiedzieć, że mogę im zaufać.
Nadal jestem nowicjuszem na rynku Forex, inwestuję na koncie demo, ale jestem bardzo zadowolony z FxPro. Dzięki ich materiałom do nauki i demo nauczyłem się wiele o inwestowaniu na rynku Forex. Naprawdę świetna strona z mnóstwem przydatnych informacji, wszystko jest proste i jasne. Myślę, że w najbliższej przyszłości przeniosę się na konto rzeczywiste.
Z pomocą fxpro zostałem traderem. Ich strona internetowa zawiera wiele przydatnych materiałów, a konto demo jest doskonałe. Po przejściu na konto rzeczywiste prawie nie zauważyłem różnicy. Moja współpraca z fxpro trwa już ponad 2,5 roku, a obecnie handel jest ważnym źródłem moich dochodów.
Handluję z nimi od 2014 roku, bardzo dobry broker pod względem realizacji, warunków handlowych i kosztów, a także obsługi klienta. Wypłaty przebiegają sprawnie i bez opóźnień. Z pewnością nie jest to oszustwo. Można z nimi bezpiecznie pracować.
Przeszedłem przez kilka kuchni zanim trafiłem na FxPro. Teraz bardzo żałuję, że wkupiłem się wtedy w bonusy, konkursy i małe depo wejściowe. Współpracowałem z wieloma różnymi pseudo brokerami, moimi przyjaciółmi z całego świata. Mój broker zawsze był moim najlepszym brokerem i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Środki wypłacane są bez żadnych opóźnień.
Myślę, że są jednym z najlepszych brokerów na rynku. Zacząłem mój handel z depozytem $500 i teraz mam $3200 na moim koncie. Wszystko idzie gładko. Oferują szybką egzekucję, stabilne połączenie z serwerem, wiele narzędzi handlowych, dokładną analitykę. Jestem całkowicie zadowolony z usług i warunków fxpro.