• Re: Pismo z hawe Autor: ~MrPapas [37.47.25.*]
    Czego sie chcesz dowiedzieć na forum.
    Twierdzisz, że Prezes wysłał Ci pismo listem zwykłym i nawet coś tam naskrobał.
    ŚWIETNIE!

A teraz zastanów się co to do tego skłoniło po takim czasie.

"Pożar w Burdelu" uważam za rozpoczęty.

https://m.bankier.pl/forum/temat/9027133
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Ddd [188.146.1.*]
    Byc moze tak jest ze mu sie grunt pod nogami pali tego wlasnie chcialem sie dowiedziec ale zamiast normalnej dyskusji z ktorej by moglo cokolwiek wyniknac to musze sie tlumaczyc czy takie pismo jest. Przeciez to jest chore. Tym bardziej ze zostala potwierdzona autentycznosc.
    Niech dalej sobie ......no nie bede ich nazywal pisza glupoty tworza nowe watki itd.
    Niech tworzą i niech piszą, a robili to zawsze i przynajmniej są przewidywalni.
    Co do samego pisma to bardzo dobrze, że Prezes je wysyła. Bardzo mnie to cieszy ( może i ja dostanę ) w końcu jestem akcjonariuszem, a chyba do takowych je kieruje.
    Co do Twojej autentyczności to jej nie neguje, ale i nie potwierdzam, gdyż za dużo już widziałem matactwa na własne oczy przy tej spółce.

"Pożar w Burdelu" uważam za rozpoczęty..

Cdn..
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Er [188.147.97.*]
    Wątek o piśmie zaplanowany by wywołać ,,wilka z lasu,, (PAH)
    Myślę że to zakończy dyskusje - prosiłem żeby coś napisał
    I tajemnica Wielka - to o czym dyskutować jak ma nas za troli
    Niech jeszcze napiszę że Prezes dał mu czas na odpowiedź dwa lata

Ddd zadzwoń do mamy to porozmawiasz - jej nie będziesz obrażał

Pozdrawiam posiadaczy
    Co do samego pisma to istnieje takie prawdopodobieństwo, że "prezes" coś wysmarował broniac swojej d... i nie ma potrzeby ddd i nikogo obrażać w tym zakresie.
    Myślę, że już za chwilę kurtyna opadnie i wszyscy będziemy mieli możliwość porozmawiać o zebranych materiałach na przestrzeni ostatnich 10 lat w obszarze działalności spółki i jej beneficjentów.

Z poważaniem.
    Ok. Ale obrażać i od troli wyzywać - że zainteresowani nie do rzeczy piszą
    Ja skromne 7,5k zł zainwestowałem , rozumie innych i ich wpisy
    chcemy coś wiedzieć - to dziwi ??
    Pozdrawiam
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Er [46.204.18.*]
    PAH zlituj się i odpisz !!!
    Akcjonariusze
  • Re: Pismo z hawe Autor: mc1 [89.64.54.*]
    Dnia 2021-01-20 o godz. 14:15 ~Ddd napisał(a):
    > Byc moze tak jest ze mu sie grunt pod nogami pali tego wlasnie chcialem sie dowiedziec ale zamiast normalnej dyskusji z ktorej by moglo cokolwiek wyniknac to musze sie tlumaczyc czy takie pismo jest. Przeciez to jest chore. Tym bardziej ze zostala potwierdzona autentycznosc.
    > > Niech dalej sobie ......no nie bede ich nazywal pisza glupoty tworza nowe watki itd.

Witam, również otrzymałam pismo. Też chciałam to skonsultować, ale widzę że tutaj te wątki do niczego nie prowadzą. Proszę o kontakt mailowy, aby wymienić się opinią co do tej sytuacji. Mój mail to m.cio@o2.pl
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~zzz [109.241.48.*]
    <Witam, również otrzymałam pismo. Też chciałam to skonsultować, ale widzę że tutaj te wątki do niczego nie prowadzą. Proszę o kontakt mailowy, aby wymienić się opinią co do tej sytuacji. Mój mail to m.cio@o2.pl >
    Pzreslij skan pisa wtedy bedziesz wiarygodny: darek22225onet.pl
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Er [46.204.51.*]
    Ja też ,,dostałem ,, to podyskutujmy , tylko o czym ? Jak z wami nikt poważny gadać nie chce ,
    Szukacie kontaktu z PAH i wam to nie wychodzi - genada
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Jogi [83.142.182.*]
    Ode mnie otrzymasz wiadomość w 100% nic nie otrzymałem na dzień 21.01.2021.
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~jacuś [178.235.186.*]
    jeżeli faktycznie ktoś dostał pismo z hawe i nie była to przesyłka polecona to nijak się to ma do jakieś podkładki jak piszecie bo brak możliwości udowodnienia, że takowe zostały komukolwiek doręczone więc szkoda bić pianę
    Nie otrzymałem żadnego pisma na dzień 26.01.2021r. prawda w 100% a mam pokaźny pakiet hawe.Jak otrzymam powiadomień forum .
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Ddd [188.146.36.*]
    Jogi jak sie okazuje to mozesz tego pisma w ogole nie dostac. Moj kolega ma tez pakiet akcji i pisma tez nie dostal.
  • Otrzymałem pismo Autor: ~Aero [195.38.12.*]
    Dnia 2021-01-16 o godz. 13:10 ~Ddd napisał(a):
    > Witam czy ktos jeszcze dostal pismo z hawe

Witam,
    otrzymałem pismo, potwierdzam.

Pozdrawiam
  • Re: Otrzymałem pismo Autor: ~zdzichu [83.26.169.*]
    Pismo otrzymałem 25.01.2021 polecony. nie wiem czy prezes posługuje się jakimś algorytmem w wyborze adresów, ja miałem na kopercie dopisek w kółeczku z numerem wygląda jak z listy liczby porządkowej. Oczywiście, przyzwoitość i kultura wymagała bym odpisał. W skrócie to, że tłumaczenia są pokrętne i niewiarygodne, po drugie zaapelowałem o zwołanie WZA i poddanie się weryfikacji Akcjonariatu, gdyż według mnie jego wieloletnia działalność jest niezgodna z prawem, z powodu braku przedłużania kontraktu oraz notoryczne odmawianie zwołania WZA.
    Zauważyłem w tym wątku kilka osób, które posługują się nickami z 2016 roku, i byli aktywni tak jak ja, gdy tworzono PAH, takie jak np: Er, Ddd, Ja w pewnym momencie, gdy trzeba było złożyć pełnomocnictwo, wycofałem się, głównym organizatorem PAH, był ps Falenta. Dziś, niestety nikt o tym nicku nie udziela się na forum a szkoda, to był super merytoryczny gość.
  • Re: Otrzymałem pismo Autor: ~Ddd [188.146.36.*]
    Zdzichu ja tez niedolaczylem do PAH. Ale caly czas monitoruje sprawe w koncu to moje pieniadze. Czlowiek porusza sie po omacku bo niewiadomo o co chodzi. Zauwazyles moj nick i Er ale rowniez tez jest Jogi i Ty widzisz co oni wypisuja.Szkoda slow.Falenta i Pah odcieli sie z forum bo nic pewnie im to niedawalo tylko zarzuty ze to lub tamto.
    Nie otrzymałem żadnego pisma na dzień 5.02.2021r to nie blef ale prawda w 100%
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Tadzio [31.0.36.*]
    Ja dostałem pismo z ZUS upomnienie a ty swoje pismo opublikuj na forum z pieczątka i podpisem prezesa Hawe a tak te pismo możesz tylko podetrzeć zadek
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Fiki [31.0.36.*]
    Nic mi nie wiadomo o piśmie to jakiś czarodziej pisze bajki o pismach aby wprowadzić w błąd akcionariuszy
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Ddd [188.146.36.*]
    Tadzio i Fiki na tyle jestes de...bilny ze piszesz z tego samego IP w dwoch roznych nickach. Nawet nie musze tego bardziej dobitniej komentowac.Ale jak chcesz dolaczyc do zacnego grona typu Jogi i Er to idzie Ci dobrze.
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Dzeus [31.183.137.*]
    To nie żaden blef. Potwierdzam, ja też otrzymałem pismo od prezesa Paluchowskiego w dniu 05.02.2021r. Nie wiem na jakiej zasadzie wysyłają te pismo, komu pierwszemu. Ja np. akcje Hawe posiadam od 2009r.,ilość ulegała zmianie. Co do treści pisma to tak jak ktoś wcześniej pisał
    lanie wody co do sytuacji spółki i o zadeklarowaniu się co do udzielenia pożyczki spółce.
  • Re: Pismo z hawe Autor: ~Er [188.147.109.*]
    Macie kontakt z PREZESEM to zróbcie coś by doprowadził do notowań Hawe na GPW
    To dobrze że gość z wami pisze
    Piszcie i wy z nim
    Pozdrawiam posiadaczy
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.