Proszę mnie nie mieszać w wasze przepychanki. We dwóch mnie atakowaliście - i tak, zrobiliście to pierwsi, ja nie byłem dłużny - jak pisałem ze wycena jest nierealna na tamten moment a wy beznamiętnie naganiacie przed premierą. Wtedy było fajnie, krytyka spółki była niedopuszczalna na forum, ale jak stało się tak jak pisałem nerwy wam puszczają.
Izdek - nic nam nie puszcza. Przynajmniej mnie :). Uspokój się Izdek. . Od pół roku olewam Cię równo, i nigdy nie odpowiadam na Twoje komentarze. Nie szukam z Tobą zaczepki, prawda? Nie wychodź teraz jak te trolle tutaj i nie piej że miałeś rację. Nie wypada zwyczajnie. Nikt nie wie jak to się sprzedaje i tyle. Ale jeśli słabo, to nie bój nic. Ja będę pierwszy , który wyjdzie na to forum i napisze że się pomylił - i będziecie po mnie wtedy jeździć. Nie ukrywam się jak widzisz na spadkach, nie zmieniam IP ani nicka. Honor trzeba mieć, a błędy popełnia na giełdzie każdy. Mnie też się to zdarza, choć coraz rzadziej. Napisz lepiej ile gotówki w kasie podejrzewasz że może być na koniec 2019r?
Izdek - mnie nic nie puszcza :), przynajmniej na razie :). Czy ja Cię wywołałem do tablicy? Od pół roku olewam Cię równo, jednego Twojego postu nie skomentowałem. Nie szukam z Tobą zaczepki, prawda? Ale nie bądź chłopie jak te trolle co z nor wyłażą jak kurs jest po ich stronie. Nie wypada. Żaden z nas nie wie jak ta gra się sprzedaję i tyle. Ale zapewniam Cię że jeśli sprzedaje się bardzo słabo, to będę pierwszy który wyjdzie na to forum i napisze że się pomylił. I będziecie po mnie wtedy jechać a ja wam wszystkim po kolei przyznam rację. Nie ma tak że jestem bezbłędny. Ja nie chowam też na spadkach jak widzisz, IP nie zmieniam, Nicku również. Staram się nie prowokować , tylko głupoty nie trawię zwyczajnie. Napisz lepiej jak myślisz, ile var może mieć gotówki w kasie na koniec 2019 i podyskutujemy :).
Po ilości postów i tekstu w wątku rzeczywiście widzę ze nerwy ci nie puszczają. Nie wywołałeś mnie przyznaje ale choć miałem się nie wcinać w ten wątek, uważam ze napisałeś nieprawdę dlatego przedstawiłem mój punkt widzenia. Ignorujesz moje posty i vice versa, ale robisz to od momentu jak przy chwilowej podbitce kursu w euforii uderzyłeś do mnie z jakimiś żądaniami przeprosin co uznałem za żałosne. Ja ostro krytykowałem sytuacje przed premierą, ale w momencie jak zaczął realizować się mój scenariusz starałem się pisać merytorycznie, daleko też byłem od pisania "A nie mówiłem?". Nie zarzucaj mi ze w tym momencie wyłażę. Nie interesuje mnie też twoje przyznanie się do pomyłki czy jakieś przeprosiny, od nikogo tego nie wymagam bo to nie miejsce na takie rzeczy, każdy inaczej postrzega sytuacje i spółkę i ma prawo się mylić. Wam dwóm pisałem ze adam ma nierealne oczekiwania a ty z dużo się odsłaniasz pisząc o sobie i odbije się to na was, uznaliście to za atak a ten wątek jest tylko tego efektem. O spółce mogę pisać bez problemu, swoje prognozy i oczekiwania pisałem tu kilkakrotnie, teraz tylko czekam na informacje ze spółki bo nic nowego nie wymyśle. Było parę osób które się nie oburzały ze mam inny pogląd niż one i dało się podyskutować. W tym wątku już nie widzę sensu pisać.
W odcinku 1634 telenoweli okazało się że Ruchanienagrubo to zaginiony brat bliźniak Adama43, natomiast Wers to jedyny spadkodawca Ovid works, który przejął majątek firmy, stworzył Bee SIM 2. Gra stała się światowym przebojem i zmieniła świat. Wszyscy żyli długo i szczęśliwie i jeździli porszakami.
przyszedł rachunek za gaz, żonka opierdziela chłopa że rachunków nie płaci tylko w inwestora się bawi i zabrała zabawki do szafy.... a orszaki jej obiecywał hahahaha
Nie jestem milionerem,wszystkie oszczednosci jakie mialem. Ta parówa sama zaczela,ostrzegalem go grzecznie żeby nie pisal do mnie wiecej,ale nie pisluchal
Jakby było dobrze, to już by o tym się chwalili a póki co, to ludzie z zarządu wywalali akcje na podbitce po 3zł z hakiem. Więc zejdzcie na ziemię a prezes mówi tylko:eee, jakby, eee jakby. 2 lata temu można było kupić wyżej niż dziś. Spółka miała świecić na tle rynku w tamtym roku, ile to gier miało być wydane, kto to zliczy, ile umów podpisane już było. Wyszła marna pszczoła, gdzie celowali w AAA a opinie ją zjechały, że z przed dekady na Amigę. Spółka Wam zniszczyła psychikę już całkiem. Nie widzicie już jak wygląda rzeczywistosc. Współczuję
Adam konkretnie ile? Oszczedności to może być 500zł a może być 100 tys. Tu nikt nie robi tajemnicy z tego jaki ma pakiet, wręcz ludzie sie chwalą a nawet przechwalają, by zawyżyć to co mają. Sam mam 700 akcji, więc jestem leszczem wsród leszczy, ale tyle mi na tej spółce starczy do tysiaka dobije i zakopuje