Po ilości postów i tekstu w wątku rzeczywiście widzę ze nerwy ci nie puszczają. Nie wywołałeś mnie przyznaje ale choć miałem się nie wcinać w ten wątek, uważam ze napisałeś nieprawdę dlatego przedstawiłem mój punkt widzenia. Ignorujesz moje posty i vice versa, ale robisz to od momentu jak przy chwilowej podbitce kursu w euforii uderzyłeś do mnie z jakimiś żądaniami przeprosin co uznałem za żałosne. Ja ostro krytykowałem sytuacje przed premierą, ale w momencie jak zaczął realizować się mój scenariusz starałem się pisać merytorycznie, daleko też byłem od pisania "A nie mówiłem?". Nie zarzucaj mi ze w tym momencie wyłażę. Nie interesuje mnie też twoje przyznanie się do pomyłki czy jakieś przeprosiny, od nikogo tego nie wymagam bo to nie miejsce na takie rzeczy, każdy inaczej postrzega sytuacje i spółkę i ma prawo się mylić. Wam dwóm pisałem ze adam ma nierealne oczekiwania a ty z dużo się odsłaniasz pisząc o sobie i odbije się to na was, uznaliście to za atak a ten wątek jest tylko tego efektem. O spółce mogę pisać bez problemu, swoje prognozy i oczekiwania pisałem tu kilkakrotnie, teraz tylko czekam na informacje ze spółki bo nic nowego nie wymyśle. Było parę osób które się nie oburzały ze mam inny pogląd niż one i dało się podyskutować. W tym wątku już nie widzę sensu pisać.