Czuję się naprawdę zaszczycona, że jako ktoś, kto zmierzył się z mądrą książką, kto góruje nad chodzikiem, kto nie chce na forum ani frustratów, ani chodzika, odpowiedziałeś na mój skromny wpis o naprawdę wątpliwej jakości. Olewać chodzika ? Aa co z twoimi genialnymi książkami – In spe In space? Chodzik się nie myli, fale Elliota są wszędzie, nawet na tak niepłynnej spółce jak TPE, ale nie wszyscy naukowcy potrafią je zidentyfikować – a to takie proste – książkę liznąć, parę mądrych kresek i już. To forum bez chodzika nie będzie istnieć, ale bez…. Tak, jestem fanką chodzika. chodzik to AS a reszta…
Sainclair: rzeczywiście na Tauronie mamy bardzo wyraźne cykle, czyli rozumiem czekasz już bez akcji na kolejny dołek cyklu pokrywający się przy okazji z BAT Pattern?
Jak już to koledzy od wirtualnej herbatki, z uwagi na odległości nigdy się nie spotkałem z Chodzikiem w realu. Ale za to dobrze zarabiający mimo bessy koledzy :-)
Dnia 2019-01-04 o godz. 12:40 indiana napisał(a): > Jak już to koledzy od wirtualnej herbatki, z uwagi na odległości nigdy się nie spotkałem z Chodzikiem w realu. Ale za to dobrze zarabiający mimo bessy koledzy :-)
a na Wzgórza Dylewskie Chodzik nigdy cię nie zaprosił ? innych ponoć zapraszał :) Eskimosie ten Ralph to był taki analityk giełdowy z XIX wieku co to został bankrutem i musiał zarabiać na papu-am układając podkłady kolejowe ... dzisiaj tę czynność wykonują kopary więc jak coś pójdzie nie tak to nasz guru z towarzystwem nieustającej adoracji może zostać operatorem kopary
Aha myślałem, że ralph to jakiś f.friend:)
Ewentualnie pomoc do odśnieżania jego lepianki...nawiało śniegu chodzikowi do domu przez dziury między deskami, nawiało...
A i Volvo zabrali sprzed chaty, nie ma gdzie spać...
Muszę powiedzieć Eskimosie, że wpis Twój mnie poważnie zaniepokoił. Napisałeś bowiem tak:
"Co do chodzika to dałeś mu materiał na pół roku jego pisaniny z przerywnikami o herbatce i innych upodobaniach...dobrze, że może sobie pozwolić na herbatkę, ostatnio płaciłem 1 złoty za 20 torebek, też będę ją pił jak chodzik, jak już mnie tutaj nie będzie to złóżcie się na wieniec..."
No właśnie, jak będziesz Eskimosie popijał herbatę w takiej cenie, to weź pod uwagę, że zapewne jakiś Chińczyk zamiatając podłogę w magazynie ci ja zafundował. Możesz być jednak pewien, że dorzucę się do wieńca, ale może lepiej jak skrzykniemy dla ciebie zbiórkę na dobrą herbatę. Nie pij proszę tego śmiecia.
Moim zdaniem korekta dobiegła końca. Tak że teraz Antychodzik będzie zadowolony. Chciał aby były spadki i będzie miał spadki.
Za późno .
Trucizna w brzuchu.
Ale żyję, dobrze że napisałeś, przynajmniej wiem że doczekam, aż ten biały syf za oknem ( dla innych biały puch) kiedyś zniknie.
Herbatka za 1,02 albo 1,03 z gluszca ( Auchan) za 20 sztuk.
Nazwa familtea sugeruje, że jedno opakowanie wystarcza na wytrucie sąsiadów.
Eskimosie.. po tym tekscie cytuje: "Ale żyję, dobrze że napisałeś, przynajmniej wiem że doczekam, aż ten biały syf za oknem ( dla innych biały puch) kiedyś zniknie." jestem pewny ze Ty juz zgorzchniales :( Szkoda.. Bo ciezko z tego wyjsc..
Coś ty, wręcz przeciwnie... afirmuje życie jak się tylko da, np .nocny sylwester na jaworniku po 8 KM marszu z ogniskiem, miało być 6-7 osób a była niecałą setka. Każdy niósł drewno do rozpalenia ( do lasu:)Mało tego białego szajsu tam na szczęście było.
Nie cierpię śniegu.
Wczoraj kwadrans odsnuezania samochodu i wlekace się babcie na drodze ,, o zielone to zwolnię bo zaraz się zmieni na czerwone "....i dziś znów sypnelo.
Jak byłem mały to mieszkałem w górach.
Wychodzisz przed dom i masz śnieg po szyję...
Dnia 2019-01-04 o godz. 14:12 polonez_as-dur napisał(a): ... Moim zdaniem korekta dobiegła końca. Tak że teraz Antychodzik będzie zadowolony. Chciał aby były spadki i będzie miał spadki.
ck ------------------------------------------------------------- A może wcześniej puknięcie pod numer 223?
Wszystkiego najlepszego w 2019 wszystkim życzę!!! Samych przemyślanych decyzji, dodatnich wyników i uzywania SL.
Niestety DAX wkrótce powinien zacząć mocne uderzenie w dół jak sądzę. S&P również. Ale po każdej burzy przychodzi słońce. To by nawet pasowało. Na zachodzie kończymy korektę wzrostową i atakujemy dołki. U nas rysujemy D, potem zachód odbija, my bawimy się w E. tylko kiedy zachód będzie być może szedł dalej w górę to u nas jak to zwykle, pojawi się zaściankowa słabość. Pożyjemy, zobaczymy. A teraz czekamy na dane i Powella - to chyba dzisiaj?
Antychodziku, albo nie chcesz mnie zrozumieć, albo robisz to celowo. Może więc powtórzę. Patrząc na nasz rynek poprzez szeroką perspektywę wyrażaną w tygodniach, moim zdaniem będzie spadek. Dobiegnie końca fala B i przyjdzie fala C. Patrząc w perspektywie godzin, oczywiście możliwy jest jeszcze ruch do góry, dlatego od dwóch dni pomalutku kupowałem akcje, aby wszystko było jasne, nie był to Tauron. Mam więc takie oto założenie, że zanim spadnie, Smart Money muszą dla napaleńców przygotować niespodziankę. Podsypią sianka, a jak się już owca naje, wtedy zrobią bum.
teraz chłodzik nie będzie pisał na forum, bo ma weekend. a w weekend nie musi. takze zostalismy do poniedzalku sami. w poniedzialek kolo poludnia wysmazy knota, ze wzroslo, ale spadnie, na razie chlodziku. spij spokojnie. idz na spacer, musisz miec sile, do nowych farmazonow.
Ten chodzik klamie,pisal niedawno ze nigdy nie kupil i nie kupi zadnych akcji tylko kontrakty.a tu kupil nieladnie tak klamac no chyba ze sie juz poprostu gubi w klamaniu
faktycznie - CK wszystkich okłamał , aż wstyd . Czyli po cichutku " kupował " , trwało to długo więc zapewne kupił jak zwykle jakąś spółkę śmieciową - bał się że inni się dołączą i nie będzie mógł kupić więc wszystko trzymał w wielkiej tajemnicy , nie podzielił się tą wiedzą nawet ze swoimi wiernymi czcicielami - co to znaczy ? ano tylko to , że ma ich wszystkich w ...i co Chodzik , ładnie tak się zachowywać ? to teraz jak już kupiłeś możesz napisać co kupiłeś i za ile - ale napisz to nam to koniecznie przed sesją
Dnia 2019-01-03 o godz. 19:16 polonez_as-dur napisał(a): > Dzisiaj na wigu, wigu 20, oraz na kontraktach powstały wszędzie formacje świecowe Oszusta. Niestety to zapowiedzi dalszych spadków.
Pisał to przy 2250 w samym dołku korekty. Z tamtego miejsca nastąpiło odbicie 80 pkt. Nostradamus normalnie