dokładnie 21.10 debiutuje ferrari. Ja juz nie moge sie doczekac. Czuje zarobek bedzie :) W skyfx zawsze daja takie debiuty spolek, teraz tez maja to w ofercie.
Nie trzeba od razu tracić całego kapitału lub jego wiekszości .
Jęzli starcisz " tylko" 10 % to jest sens w to wchodzić i czas marnować KOMBINOWAĆ dywersyfikować ?
już chyba większy sens miałaby praca przy miotle lub łopacie niż dywersyfikowanie i tracenie " na szczęście " częśći a nie całego kapitału .......... na temat firmy SkyFX nie wypowiadam sie bo nie współppracowałem z nimi ale namawiają mnie do tego w dodatku po angielsku :-) Nie mają nikogo kto by gadał po polsku . Podobno mogę zarobić górę gotówki na surowcach włanie teraz jest okazja .
> Kolego, odradzam... > > Planowałem z nimi zacząć swoją przygodę na giełdach i straciłem wszystko w tydzień - a miałem być "prowadzony za rękę" przez doradcę. > Doradca - o imieniu Hubert - tak ułożył portfel, że rzekoma dywersyfikacja okazała się maksymalną wtopą i utratą 98% kapitału. > > Oczywiście późniejsze próby dodzwonienia się, kończyły się fiskiem. > > Absolutny dramat. >
Hubert pracowal tam max.2msc. wzieli jakigos zoltka z przebiegow, zreszta jak wiekszosc ludzi tam bez wyksztalcenia i doswiadczenie, a smieszny asafik (wlasciciel) placi za pisanie dobry i usuwanie zlych komentarzy Hej, prosze napisz maila do mnie ankakowalka@op.pl
Nie wiem o co kaman. Jestem w skyfx juz chyba ponad dwa lata i zadnych dziwnych sytuacji nie mialem. Doradcy tez sa w porzadku i do tej pory wiekszej wtopy nie mialem.
Tak to jest jak ktos bez najmniejszego pojecia o gieldzie chce zarobic milniony :) Trzeba znac przynajmniej podstawy i samemy byc w miare rozeznany. Ja nigdy nie dalbym swoich oszczednosci do inwestycji komus kogo blizej nie znam.
To super. Na ferrari w skyfx ludzie ladne pieniadze robili, np. moi znajomi. Szkoda, że ja za późno się obudzilem :) Na snapchacie pewnie będzie podobnie, to przyszłościowa spółka.
dobrym pomyslem jest zbudowanei sobie portfela akcji zagranicznyhc wykorzystujac wszystkie najblizsze debiuty. z tego co wiem to fimy takie jak skyfx wybieraja tylko niektore spolki ktore wg nich maja najwiekszy potencjal
Na ferrari nie mogłeś zarobić. Broker namawiał na pozycje długą. Na ferrari można było zarobić na pozycji krótkiej. Twój post uważam za reklamę , lub pisany przez pracownika SkyFX
Juz widze jak snapchat idzie w góre o 13635 %, smiech na sali. Zreszta nic dzis na gieldzie nie jest pewne. SkyFX ma w dupie jak wam pojdzie, wazne ze oni zgarną pierd**** prowizje, a nawet jak zarobicie co jest jak rzut moneta to wam dadzą inna rekomendacje na inwestycja i tak do czasu az stacicie a oni beda bogatsi o prowizje. Facebooka ipo tez reklamowali a ludzie kuszeni tych ich "szybkim rozwojem" potracili majątki. Jak chcecie inwestowac to tylko realne fizyczne akcje a nie to gowno, tym bardziej u takich brokerow typu skyfx, pelnym cwaniaczkow ktorzy pięknie mowią a jak wam cos nie wyjdzie to urywają kontakt, żeby nie można było z nimi porozmawiać o "stratach", najlepszym przykładem jest to, że mówią tylko o swoich trafnych rekomendacjach, a o pozotałych 50% rekomendacji na których ich klienci tracili slowa nie powiedzą. Owszem na gieldzie można dobrze i pewnie zarobić, ale na pewno nie w taki sposob i na pewno nie w ciągu jednego dnia, bo to jest hazard, mam kolege maklera giełdowego, który NAWET WROGOWI, by nie podsunął debiutu giełdowego, ani z ameryki ani z Polski, a czemu? Bo w sekunde można stracić dorobek swojego życia i nawet potencjalny zarobek nie jest tego wart. Jeszcze jedna śmieszna rzecz, ostatnio gadałem z jakimś brokersikiem, nie pamiętam z jakiej firmy ale podejrzewam, że wszędzie działają tak samo, mianowicie gadał mi o jakimś stop losie, który zabezpieczy mój kapitał i że ryzykuje z 10% max, ale jak zapytałem co będzie jak rynek się otworzy na np na stracie 60% to nawet nie wiedział jak z tego wybrnąć, pytałem czy mi firma odda pozostałe 50% których stop los nie zatrzymał i strace to starał sie odrazu zmienić temat i przekonywać jak to on nie jest pewien, że akcje pojda do gory. Powiem wam jedno, jak jesteście rozsądnymi ludzmi, ktorzy ciężko zarobili pieniądze nie wchodzcie w takie gowna bo napelniacie kieszenie oszustów, aż dziw mnie bierze, że jest tyle osób które wpłacały po 10 000$ takim ludziom z nadzieją na zarobek. Ale jak wiadomo głupich nie sieją, polecam film wilk z wall street, tam mniej wiecej pokazują, że jedynym celem tych brokerów to znalezienie frajera, który da im zarobić prowizje a reszte mają w dupie tak naprawde. Nie polecam żadnego z brokerów CFD bo wszedzie chodzi o to samo, JAK JUZ TO TYLKO FIZYCZNE AKCJE, ale to dla osób które mają na to czas i zapał bo w innym wypadku potracicie kase. 90% OSÓB TRACI NA GIEŁDACH, a czemu? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO GÓWNA Z DALEKA, tym bardziej jeżeli jesteście zieloni w temacie i o rynkach wiecie tyle co wam nakłamią brokerzy przez telefon.
Ucięło mi post wiec kończę Dziwi mnie takie zainteresowanie tym debiutem snapchata na tym forum, a nie jednak mnie nie dziwi. Jestem prawie pewien, że to tylko pracownicy tych lewych firemek się wypowiadają, generując sztuczny popyt i pozytywnie komentując swoja firmę tworzą sobie grunt do rozmów z ich "potencjalnymi inwestorami" bo jasną sprawą jest ze każdy najpierw sprawdza opinie Czemu to wszystko pisze? A temu, że wczoraj zadzwoniono do mnie 4 krotnie z tym całym debiutem... No ale okej postanowiłem się pobawić, udawać ze jestem zainteresowany i zadawać pytania. Ale najpierw; na logikę, czy gdyby to było takie cudowne to oni by tam pracowali? Czemu sami nie żyją tylko z giełdy jak można zarabiać 50% w jeden dzień? No i to pytanie również zadałem, zapytałem czemu mój rozmówca dzwoni do ludzi, a nie sam zarabia inwestując. W odpowiedzi usłyszałem, ze inwestuje i dobrze mu idzie i ponadto UWAGA lubi pomagać innym w zarabianiu, prawie spadłem z krzesła, no ale okej, wiec spytałem w co ostatnio zainwestował, po 10 sekundach zastanowienia usłyszałem że w Apple, udając głupiego powiedziałem: „ ze tak ze słyszałem ze idą w górę i zapytałem po jakiej cenie kupił akcje, po kolejnej chwili zastanowienia usłyszałem :"144 dolary" śmiech na sali, kabaret, Apple na tym poziomie nie był od co najmniej roku, wiec gościu chyba trochę przepłacił, ta osoba chyba właśnie była ze Skyfix. No i przeszliśmy do snapchata, zapytałem skąd mają pewność, że spółka pójdzie do góry to w odpowiedzi usłyszałem, że spółka się „bardzo szybko rozwija”, ale jak zapytałem o tym jak snapchat wygląda finansowo to ponownie usłyszałem, że bardzo szybko zarabiają i się rozwijają.. po chwili rozmowy przekazał telefon jakiemuś koledze czy ch*j wie komu, ta osoba pewnym głosem zaczęła mi mówić, ile oni zarabiają, na czym, ile są warci itp., oczywiście wszystkie te informacje spisałem sobie na kartke, żeby później zweryfikować ile w tym co mi mówiono było prawdy. Zgadnijcie co się okazało, żadna z informacji nie była prawdziwa ale czego tu się spodziewać innego, jak Ci oszuści uczą się tylko manipulować innymi, a rynki finansowe to dla nich tylko sposób do naciągania frajerów. Pomijając, że już byłem trochę znudzony tą rozmową, udawałem, że jestem zainteresowany ale co będzie jak stracę, to znów zaczęto mnie zapewniać jaki to jest pewny zysk i uwaga, znów usłyszałem o magicznym stop lossie, który sprawi, że nie stracę więcej niż parę procent. Powiedziałem, że okej i jakby to miało wyglądać, zaraz zaczęto mi proponować zakładanie konta i zrobienie depozytu, powiedziałem, że nie ma opcji, żebym z marszu wpłacił pieniądze i poprosiłem o email, usłyszałem, że z tego emaila nic nie zrozumiem, że pewnie nawet go nie przeczytam, w skrócie, sugerowano mi, że jestem idiotą i sklerotykiem. Zamiast tego chcieli mnie umówić na jakieś spotkanie, ale nadal upierałem się na email. Niechętnie ale mi go wysłano, gdzie faktycznie nic nie zrozumiałem bo był tak chaotycznie napisany, do tego wklejono mi jakieś lewe linki do tego obcojęzyczne. Mimo, że jestem z pokolenia kiedy uczono się języka rosyjskiego to angielski dobrze znam i na tych stronach nie było kompletnie nic co by świadczyło nawet, że te akcje mogą urosnąć, wcale się nie dziwie, bo tego nawet Warren Buffet nie przewidzi. Teraz czekam na ich ponowny kontakt, gdzie chcą usłyszeć „że chce zarabiać”. Pomijając reszte aspektów mojej rozmowy z tymi ludźmi, powiem wam, że są to ludzie bezczelni w miły sposób, specjalnie szkoleni, żeby zrobić Cie w ch*ja i omamić kosmicznymi zyskami. Po co taka firmy w ogóle istnieją? Przecież gdyby obracali swoim kapitałem na rynkach, mieliby o wiele większe zyski skoro można zarabiać 50% w jeden dzień, a tak muszą zatrudniać ludzi, wynajmować biura, żeby nam „pomagać” No po prostu największa instytucja charytatywna na świecie… Na tym zakończę i mam nadzieję że paru osobą których próbują oszukać otworzyłem oczy. Życzę trzeźwości umysły i serdecznie wszystkich pozdrawiam
Mam konto w skyfx, ale inwestuje sam (bez ich opiekuna). Niewazne jaki broker, zawsze slucham tylko i wylacznie siebie i sam podejmuje decyzje (głównie działam na forexie). Jesli cos nie wyjdzie mam pretensje tylko i wylacznie do siebie. Czasami dzwonia do mnie ich pracownicy z jakimis debiutami, ale wole polegac na sobie (choc jeden z ich debiutów byl calkiem przyzwoity- bodajże fitbit). Zanim zalozylem konto, porzeswietlilem firme, bo dopiero zaczela swoja dzialalnosc w Polsce i z racji tego wynegocjowalem bardzo dobre warunki jelsi chodzi o spready, czego nie dostalem u innego brokera. W Europie dzialaja od bodajze 6 lat zaś z tego co pamietam firma zaczela dzialalnosc w Polsce pod koniec 2012 a debiut facebooka byl w maju 2012 wiec nie wiem jakim cudem mieliby go oferowac klientom. Z platformy jestem zadowolony, dobrze smiga, duzo instrumentow i niskie opłaty, o reszcie ciezko mi sie wypowiedziec.
Szybka interwencja widzę pracowników firmy i po raz kolejna wtopa. Po 1, popełniłem błąd ortograficzny i ktoś chciał mnie tu z życzliwości uczyć ortografii? Na tak długi tekst jaki napisałem przez nie uwagę, można było chyba się pomylić jeden raz tym bardziej, że post był pisany koło 2 w nocy. Po 2 już tak się nie chwalcie a co do opłat, z tego co patrze to macie jedne z najwyższych na rynku. Ponadto proszę sprawdzić adresy IP, z ciekawości przeskanowałem forum i większość z bardzo podobnych adresów jest pisane, ponadto osoba która mi odpisała również już wcześniej się wypowiadała zachwalając te żydowską firemke zarejetrowaną na Cyprze. Pozdrawiam pracowników złodziejskiej firmy
A nie, "paul" który życzliwie uczy mnie ortografii to jednocześnie Marek72, który jest zadowolonym klientem to jednocześnie to samo IP. Jakieś rozdwojenie jaźni czy co?
Dnia 2015-11-25 o godz. 17:43 ~Marek72 napisał(a): > Mam konto w skyfx, ale inwestuje sam (bez ich opiekuna). Niewazne jaki broker, zawsze slucham tylko i wylacznie siebie i sam podejmuje decyzje (głównie działam na forexie). Jesli cos nie wyjdzie mam pretensje tylko i wylacznie do siebie. Czasami dzwonia do mnie ich pracownicy z jakimis debiutami, ale wole polegac na sobie (choc jeden z ich debiutów byl calkiem przyzwoity- bodajże fitbit). Zanim zalozylem konto, porzeswietlilem firme, bo dopiero zaczela swoja dzialalnosc w Polsce i z racji tego wynegocjowalem bardzo dobre warunki jelsi chodzi o spready, czego nie dostalem u innego brokera. W Europie dzialaja od bodajze 6 lat zaś z tego co pamietam firma zaczela dzialalnosc w Polsce pod koniec 2012 a debiut facebooka byl w maju 2012 wiec nie wiem jakim cudem mieliby go oferowac klientom. Z platformy jestem zadowolony, dobrze smiga, duzo instrumentow i niskie opłaty, o reszcie ciezko mi sie wypowiedziec. >
W dodatku chwile wcześniej użytkownik Obis pisze "pierdzielicie ludzie, juz dwa razy bralem udzial w debiucie gieldowym z tą firmą i jakos nigdy problemow nie mialem (Fitbit i ferrari). : i to również to samo IP. To w końcu grasz na tych debiutach czy polegasz tylko na sobie? Bo z cytowanej wypowiedzi numer jeden wynika, że z debiutami dużo wspólnego nie masz poza tym że wiesz, że "BODAJŻE FITBIT" dobrze wypadł. No skoro na nim tyle zarobiłeś to chyba nie bodajże tylko na pewno. Komedia, skoro już macie kręcić to nie używajcie tych samych komputerów na takich forach bo bardzo łatwo to sprawdzić. Jest jeszcze wiele innych komentarzy z Twojej strony ale nie mam więcej czasu na użeranie się z jakimiś obszczymurami kradnącymi ciężko zarobione pieniądze ludziom
Dnia 2015-11-25 o godz. 17:43 ~Marek72 napisał(a): > Mam konto w skyfx, ale inwestuje sam (bez ich opiekuna). Niewazne jaki broker, zawsze slucham tylko i wylacznie siebie i sam podejmuje decyzje (głównie działam na forexie). Jesli cos nie wyjdzie mam pretensje tylko i wylacznie do siebie. Czasami dzwonia do mnie ich pracownicy z jakimis debiutami, ale wole polegac na sobie (choc jeden z ich debiutów byl calkiem przyzwoity- bodajże fitbit). Zanim zalozylem konto, porzeswietlilem firme, bo dopiero zaczela swoja dzialalnosc w Polsce i z racji tego wynegocjowalem bardzo dobre warunki jelsi chodzi o spready, czego nie dostalem u innego brokera. W Europie dzialaja od bodajze 6 lat zaś z tego co pamietam firma zaczela dzialalnosc w Polsce pod koniec 2012 a debiut facebooka byl w maju 2012 wiec nie wiem jakim cudem mieliby go oferowac klientom. Z platformy jestem zadowolony, dobrze smiga, duzo instrumentow i niskie opłaty, o reszcie ciezko mi sie wypowiedziec. >
Przepraszam, ale muszę
"Ja z nimi mam same dobre doświadczenia, doradcy są naprawdę pomocni... Zarabiam z nimi na debiutach, a zysk zostawiam na koncie do obrotu i większość poleceń jest skuteczna. To jest giełda ludzie, opiekuni nie są alfą i omegą i mają prawo do błedu, ale nigdy nie uwierzę, że jeżeli miałeś odpowiednio zdywersyfikowany portfel to stracisz cały kapitał, wpis smierdzi mi konkurencyjną firmą. Pozdrawiam" Tak wypowiedziała się osoba o imieniu Bolesław o dokładnie identycznym IP co Marek, obis, paul itd. Ludzie, to chyba jest ostateczny dowód, że jesteście oszukiwani. W jednym poście piszesz, że korzystasz z doradców, a w innym, że polegasz na sobie? Jak już coś robisz to rób to logicznie. Jesteście żałośni
Do hien z kibel FX. SALAJDALAJCIE stąd!!!
Szukajcie matołow jak założyciel wątku, w inny sposób. To forum zostawcie w spokoju i dajcie ludziom spokojnie zarabiać!!!
przestrzegam was!!! debiut snapchata? kazali mi to sprzedawac chociaz nie bylo zadnego prospektu!!! mowili zeby naciagac ludzi, zeby zdeponowali srodki a my dostaniemy prowizje, a potem otwierali z klientami inne pozycje!!!!!! tak naprawde nie istnieje cos takiego jak debiut. cos na platformie sie po prostu pojawia, i nie trzeba rezerwowac zadnego specjalnego pakietu to wszystko kit, ktory kazali mi robic!!! to sie po prostu pojawia jak kazdy inny debiut, zadnego square nie sprzedawalismy po prostu wyszedl debiut to gadalismy klientom, ze niby to udostepnialismy zeby wmawiac im ze warto inwestowac, pierdzielenie kocopolow, snapchata kazali sprzedawac mimo ze nie bylo nic o tym, i sami dodawali na necie sponsorowane artykuly!!! kazali nam po prostu oszukiwac zeby klient zrobil depozyt jakiejs kasy i tyle, a potem topil pieniadze. wymyslane fuzje, wymyslane dbeiuty, ferrari debiutowalo ale nic sie nie przygotwalismy do tego po prostu pojawilo sie na platformie, i zadnych pakietow wielkich kontraktow na akcje nie bylo, mozna bylo sobie kupic te kontrakty i tyle, i 90% debiutow bylo stratne a kazali nam wmawiac i manipulowac na wykresie ze byly na plus!!!!!!!!!!! pozdrawiam !!! ps. i to zadni indywidaulni doradcy, chca od was jeszcze wiecej hajsu i doplat, opieraja sie na internetowych opiniach i to samo mowia klientom, wiem bo sam to robilem, mimo ze siedzialem na sluchawce i to sprzedawalem, bo pozwolili mi pogadac sobie z klientem ktory mial depozyt na kilka kola zeby wycisnac z niego wiecej na rope bo niby bedzie odbijac hahaha