Forum Forex +Dodaj wątek

Re: SkyFX opinie

Ucięło mi post wiec kończę Dziwi mnie takie zainteresowanie tym debiutem snapchata na tym forum, a nie jednak mnie nie dziwi. Jestem prawie pewien, że to tylko pracownicy tych lewych firemek się wypowiadają, generując sztuczny popyt i pozytywnie komentując swoja firmę tworzą sobie grunt do rozmów z ich "potencjalnymi inwestorami" bo jasną sprawą jest ze każdy najpierw sprawdza opinie Czemu to wszystko pisze? A temu, że wczoraj zadzwoniono do mnie 4 krotnie z tym całym debiutem... No ale okej postanowiłem się pobawić, udawać ze jestem zainteresowany i zadawać pytania. Ale najpierw; na logikę, czy gdyby to było takie cudowne to oni by tam pracowali? Czemu sami nie żyją tylko z giełdy jak można zarabiać 50% w jeden dzień? No i to pytanie również zadałem, zapytałem czemu mój rozmówca dzwoni do ludzi, a nie sam zarabia inwestując. W odpowiedzi usłyszałem, ze inwestuje i dobrze mu idzie i ponadto UWAGA lubi pomagać innym w zarabianiu, prawie spadłem z krzesła, no ale okej, wiec spytałem w co ostatnio zainwestował, po 10 sekundach zastanowienia usłyszałem że w Apple, udając głupiego powiedziałem: „ ze tak ze słyszałem ze idą w górę i zapytałem po jakiej cenie kupił akcje, po kolejnej chwili zastanowienia usłyszałem :"144 dolary" śmiech na sali, kabaret, Apple na tym poziomie nie był od co najmniej roku, wiec gościu chyba trochę przepłacił, ta osoba chyba właśnie była ze Skyfix. No i przeszliśmy do snapchata, zapytałem skąd mają pewność, że spółka pójdzie do góry to w odpowiedzi usłyszałem, że spółka się „bardzo szybko rozwija”, ale jak zapytałem o tym jak snapchat wygląda finansowo to ponownie usłyszałem, że bardzo szybko zarabiają i się rozwijają.. po chwili rozmowy przekazał telefon jakiemuś koledze czy ch*j wie komu, ta osoba pewnym głosem zaczęła mi mówić, ile oni zarabiają, na czym, ile są warci itp., oczywiście wszystkie te informacje spisałem sobie na kartke, żeby później zweryfikować ile w tym co mi mówiono było prawdy. Zgadnijcie co się okazało, żadna z informacji nie była prawdziwa ale czego tu się spodziewać innego, jak Ci oszuści uczą się tylko manipulować innymi, a rynki finansowe to dla nich tylko sposób do naciągania frajerów. Pomijając, że już byłem trochę znudzony tą rozmową, udawałem, że jestem zainteresowany ale co będzie jak stracę, to znów zaczęto mnie zapewniać jaki to jest pewny zysk i uwaga, znów usłyszałem o magicznym stop lossie, który sprawi, że nie stracę więcej niż parę procent. Powiedziałem, że okej i jakby to miało wyglądać, zaraz zaczęto mi proponować zakładanie konta i zrobienie depozytu, powiedziałem, że nie ma opcji, żebym z marszu wpłacił pieniądze i poprosiłem o email, usłyszałem, że z tego emaila nic nie zrozumiem, że pewnie nawet go nie przeczytam, w skrócie, sugerowano mi, że jestem idiotą i sklerotykiem. Zamiast tego chcieli mnie umówić na jakieś spotkanie, ale nadal upierałem się na email. Niechętnie ale mi go wysłano, gdzie faktycznie nic nie zrozumiałem bo był tak chaotycznie napisany, do tego wklejono mi jakieś lewe linki do tego obcojęzyczne. Mimo, że jestem z pokolenia kiedy uczono się języka rosyjskiego to angielski dobrze znam i na tych stronach nie było kompletnie nic co by świadczyło nawet, że te akcje mogą urosnąć, wcale się nie dziwie, bo tego nawet Warren Buffet nie przewidzi. Teraz czekam na ich ponowny kontakt, gdzie chcą usłyszeć „że chce zarabiać”. Pomijając reszte aspektów mojej rozmowy z tymi ludźmi, powiem wam, że są to ludzie bezczelni w miły sposób, specjalnie szkoleni, żeby zrobić Cie w ch*ja i omamić kosmicznymi zyskami. Po co taka firmy w ogóle istnieją? Przecież gdyby obracali swoim kapitałem na rynkach, mieliby o wiele większe zyski skoro można zarabiać 50% w jeden dzień, a tak muszą zatrudniać ludzi, wynajmować biura, żeby nam „pomagać” No po prostu największa instytucja charytatywna na świecie… Na tym zakończę i mam nadzieję że paru osobą których próbują oszukać otworzyłem oczy. Życzę trzeźwości umysły i serdecznie wszystkich pozdrawiam