Forum Forex +Dodaj wątek

Re: SkyFX opinie

Dnia 2015-11-25 o godz. 17:43 ~Marek72 napisał(a):
> Mam konto w skyfx, ale inwestuje sam (bez ich opiekuna). Niewazne jaki broker, zawsze slucham tylko i wylacznie siebie i sam podejmuje decyzje (głównie działam na forexie). Jesli cos nie wyjdzie mam pretensje tylko i wylacznie do siebie. Czasami dzwonia do mnie ich pracownicy z jakimis debiutami, ale wole polegac na sobie (choc jeden z ich debiutów byl calkiem przyzwoity- bodajże fitbit). Zanim zalozylem konto, porzeswietlilem firme, bo dopiero zaczela swoja dzialalnosc w Polsce i z racji tego wynegocjowalem bardzo dobre warunki jelsi chodzi o spready, czego nie dostalem u innego brokera. W Europie dzialaja od bodajze 6 lat zaś z tego co pamietam firma zaczela dzialalnosc w Polsce pod koniec 2012 a debiut facebooka byl w maju 2012 wiec nie wiem jakim cudem mieliby go oferowac klientom. Z platformy jestem zadowolony, dobrze smiga, duzo instrumentow i niskie opłaty, o reszcie ciezko mi sie wypowiedziec.
>

W dodatku chwile wcześniej użytkownik Obis pisze "pierdzielicie ludzie, juz dwa razy bralem udzial w debiucie gieldowym z tą firmą i jakos nigdy problemow nie mialem (Fitbit i ferrari). : i to również to samo IP. To w końcu grasz na tych debiutach czy polegasz tylko na sobie? Bo z cytowanej wypowiedzi numer jeden wynika, że z debiutami dużo wspólnego nie masz poza tym że wiesz, że "BODAJŻE FITBIT" dobrze wypadł. No skoro na nim tyle zarobiłeś to chyba nie bodajże tylko na pewno. Komedia, skoro już macie kręcić to nie używajcie tych samych komputerów na takich forach bo bardzo łatwo to sprawdzić. Jest jeszcze wiele innych komentarzy z Twojej strony ale nie mam więcej czasu na użeranie się z jakimiś obszczymurami kradnącymi ciężko zarobione pieniądze ludziom