• Re: Do mrfiesta Autor: ~HAhaha [83.26.115.*]
    Sprawa VI Ds. 81/13 nie dotyczy CEDC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Od kilku dni nawet nikt nie ma odwagi zadzwonic do sądu i zapytać się !!!!!!!!!
  • Re: Do mrfiesta Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    Pani Hahah sprawa VI Ds 81/13 jaknajbardziej dotyczy Cedc. Została wszczęta na mój wniosek. Prokurator wydał w tej sprawie postanowienie o odmowie wszczęcia śledztwa. To postanowienie zaskarżyłem do Sądu i 18 czerwca odbyło się w Sądzie posiedzenie w tej sprawie. O wynuku poinformowałem wszystkich pokrzywdzonych że Sąd utrzymał w mocy postanowienie prokuratury. W związku z tym że Sąd miał przygotowane z góry uzasadnienie i nie czekał czy na posiedzeniu zostaną zgłoszone wnioski uważam, że jeżeli Pani nie przygotuje odpowiedniej strategii to 4 lipca będzie to samo co 18 czerwca. Nie wiem czy nie doszło tutaj do złamania prawa albo chociażby nadużycia prawa.
  • posiedzenie Autor: ~mrfiesta [83.25.247.*]
    Ja nie mam pretesji do was z cedcalternatywa, wiem ze zawsze sumienie informowaliscie. Pani haha szum robi nie potrzebnie chce nas skłócić , ale nie wiem czemu walczymy w tej samej sprawie. Upiera sie przy sygn godzinach, a nie widzi ze 4 najprawdopodobnie czekam nas nic dobrego tylko oddalenie sprawy.
  • Re: posiedzenie Autor: ~HAhaha [83.26.115.*]
    Zadzwon do sądu !!!!!!!!
    Czego się boicie??????/
    prawdy????????
  • Re: posiedzenie Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    Nie muszę dzwonić. Ja w Sądzie byłem. Żyję w realnym świecie i nie mam powodów do zaciemniania sprawy. Jestem pokrzywdzonym w tej sprawie i szukam sprawiedliwości. Dlatego nie rozumiem poddawania w wątpliwość tej kwestii. Myślę że wszyscy pokrzywdzeni czekają na korzystne rozwiązania. A może Pani Hahah reprezentuje interesy drugiej strony?
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    Mnie się wydaje że to towarzystwo od tego co smignoł akcje mogło by w pierdlu wylądowac za to że ludzi wyrolowanych wprowadzają w błąd i pomagają cwokowi w kufajce heeee... heeee.... ( i tak wróci i oda co do sztuki może już nie długo głód go zmusi - nawet wilk zaczyna się łasic jak głód zaczyna mu doskwierac ) heeeee... heeee...
  • re posiedzenie Autor: ~mrfiesta [83.25.247.*]
    Mialem akcje masz racje , jaki mialbys w tym cel zeby pisac nie prawde i nie ostrzegasz co moze sie wydarzyc 4 i najprawdopodobnie tak bedzie , ze bedzie to samo z gory przygotowane przez sedziego. Lepiej byloby sie zastanowic jak piszesz, zeby uniknac rozczarowania tego samego scenariusza jak z 18 i przekonac sad by otworzyl oczy i łaskawie zajal sie sprawa, bo pozniej nie przysluguje zadne zazalenie i bedzie juz po sprawie. A jeszcze jedno pani haha po jakiej jestes stronie chcesz nam pomoc czy upokorzyć, dopiec i tak kazdy tu poszkodowany sporo tracil bo w kolko sie upierasz, ze kolega z mialem akcje nas oszukuje.
  • Re: re posiedzenie Autor: ~HAhaha [83.26.115.*]
    Niedowiarku zadzwoń w poniedziałek do sądu.Podaj VI Ds.81/13 - to ci się oczka otworzą ...................kto kłamie...............
  • Re: re posiedzenie Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Pani Hahah niedowiarku,proszę dzwonić tel bezpośrednio do wydziału 22 5019854 Syg.akt XIV Kp. 1484/14 w sprawie rozpoznania zażalenia na postanowienie prokuratorskie w sprawie VI Ds 81/13 termin 18 czerwca 2014 r. Godz. 10.15 sala 126 ( I piętro ) i tyle w tym temacie.
  • Re: re posiedzenie Autor: ~HAhaha [83.26.115.*]
    postanowienie prokuratorskie w sprawie VI Ds 81/13 nie dotyczy CEDC............... i tyle w temacie.
  • Re: re posiedzenie Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Żal,żal i jeszcze raz żal. Postanowienie prokuratorskie VI Ds 81/13 dotyczy Cedc. I tyle w temacie. A jak są jakieś wątki to o ile zakład?
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    Mnie interesuje pierdel dla tego towarzystwa i żeby nigdy nie wrócili na żadną giełde ... heeee... heeee...
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Pani Hahaha, oraz wszyscy z listy mailingowej pomoccedc otrzymali zdjęcie pisma z sądu, które informuje, o posiedzeniu sądu w sprawie CEDC 18 czerwca, no ale jak się okazuje Pani Hahaha albo nie potrafi czytać, w co wątpię - bo potrafi pisać, albo sieje ferment na zlecenie, tylko pozostaje pytanie, kto jej to zleca i czy robi to za pieniądze, czy z pobudek psychicznych ?
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    To taki myk dla odwrócenia uwagi. A tak na poważnie to w połowie tygodnia otrzymam z Sądu pisemne uzasadnienie. Warto by było żeby się z nim zapoznała Pani mecenas grupy pomoccecdc,będzie pomocne na 4 lipca. Ja je dla dobra sprawy chętnie udostępnie i prześlę.
  • Re: Lipa w Sądzie Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Myślę, że to uzasadnienie w końcu wyjaśni kontrowersyjny temat "Ds-ów"
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.