• Re: syf i smród Autor: ~as [79.163.97.*]
    kolego jak sprzątasz , u tego co nazywasz prezesem , jest rzeczom oczywistą ,że to chwalisz , bo się boisz o posadę , ale zrozum że ludzie mają to po 5zł ,bo uwierzyli temu niby twojemu idolowi, ja to widzę go we śnie zarośniętego z cygarem , i wcale mnie nie przeszkadza jak go tam pocałujesz
  • Re: syf i smród Autor: ~er [84.203.40.*]
    myślę, że to jest forum giełdowe i nikt nikogo nie musi całować nawet we snach;)
    Wiem, że poniektórzy przejechali się na kłamstwach i manipulacjach innych osób. Kłamstwa mają to do siebie, że bardzo mocno siedzą we wnętrzu.

Apeluje piszmy konkretnie i obrazowo jakie zalety ma ta firma a jakie wady. Jak ktoś ma wiedzę to niech napiszę to w punktach tak, aby było przejrzyście i zwięźle.
  • Re: syf i smród Autor: ~egzorrcysta [217.149.245.*]
    Dnia 2014-02-06 o godz. 12:23 ~as napisał(a):
    > kolego jak sprzątasz , u tego co nazywasz prezesem , jest
    > rzeczom oczywistą ,że to chwalisz , bo się boisz o posadę ,
    > ale zrozum że ludzie mają to po 5zł ,bo uwierzyli temu
    > niby twojemu idolowi, ja to widzę go we śnie
    > zarośniętego z cygarem , i wcale mnie nie przeszkadza jak
    > go tam pocałujesz

As po prostu lepiej i trafniej ujełeś to w kilku krótkich zdaniach niż ja w kilkudziesięciu
    postach.
  • Re: syf i smród Autor: ~as [79.163.97.*]
    zobaczył dureń małe obroty i niską cenę , i myślał że po jego wpisach rzucą się na akcje , a on wyskoczy , dzieciak jeszcze
  • Re: syf i smród Autor: ~daros [31.61.138.*]
    Dnia 2014-02-06 o godz. 14:33 ~as napisał(a):
    > zobaczył dureń małe obroty i niską cenę , i myślał że po
    > jego wpisach rzucą się na akcje , a on wyskoczy , dzieciak
    > jeszcze

O TO CHODZI DZIECIACZKU ŻE JA CHCĘ JESZCZE WSKOCZYĆ A NIE WYSKOCZYĆ, A TO ŻE KUPUJECIE PO 5 ZŁ NA SZCZYTACH HOSSY, TO RACZEJ NIE PREZES JEST IDIOTĄ TYLKO WY

EGZORCZYSTO MOŻE PODAJ MI POWÓD TWOJEGO WCZORAJSZEGO ZAKUPU COMPLEXU.? CAŁY CZAS NARZEKASZ ŻE ZŁA SPÓŁKA, ZŁY PREZES, A KUPUJESZ.. PO CO ? JEST TYLE DOBRYCH SPÓŁEK NA GIEŁDZIE, A TY KUIPUJESZ TĄ WBREW TEMU CO PISZESZ.. jESTEŚ TYPOWYM NAGANIACZEM NA SPADKI. CZŁOWIEKIEM BEZ HONORU
  • Re: syf i smród Autor: ~egzorrcysta [217.149.245.*]
    chłopie czy Ty nic zupełnie nie rozumisz ja tu akcje mam od lat straciłem na nich
    majątek.i czy ja k..wa mam być zadowolony i robić pałkę Prezesowi że w...jebał
    mnie i innych z pieniędzy, kilka ,parę lat temu ta spóka miała szansę, ale była zle zarządzana i z miarę
    z dobrej spółki zrobili prawie bankruta, a co mojego kupna to g Ciebie obchodzi
    i przed Tobą nie zamierzam się tłumaczyć,
    A jak komuś zarzucasz że gra na spadek mając akcje, trzeba miec odwagę powiedzieć
    prawdę o tym że żle zarządzają,a nie pier..lić że jest wszystko dobrze i kopiowac czym się spółka zajmuje jak byś wszystkich uważał za głupków, to zwykłe nieudolne naciągactwo czego nie cierpie.Po za tym sam napisałeś że sam czasami sypniesz trochę akcji żeby wystraszyć leszcza i póżniej odkupujesz taniej,jesteś zakłamany kłamliwy i egoistyczny
    dla mnie człowiek bez zasad, myślący tylko o własnych korzyściach dokładnie jak Prezes tego bagna zło przyciąga zło,nie pisz już w moją stronę bo z kim przystajesz takim się stajesz a ja nie chciałbym być nawet trochę podobny do Ciebie.
  • Re: syf i smród Autor: ~daros [31.61.255.*]
    Jesteś typowym tłukiem, - po pierwsze tylko tylko tłuk dajej kupuje tą samą spółkę o której pisze tyle złego,- po drugie tłumoku cały czas piszę i nie trafia do ciebie; po publicznej emisji (5 zł) przyszedł krach na rynkach i swiatowa recesjia. Nie tylko Complex ucierpiał,. nie takie firmy z nietakimi prezesami w tym czasie zbankrutowały, a Complex mimo wszystko przetrwał. Za swoje niepowodzenia owwiniasz durniu wszystkich tylko nie siebie.
  • Re: syf i smród Autor: ~egzorcysta [217.149.245.*]
    As Ciebie określił bardzo trafnie i już trafniej nie można,i tego się trzymam kim jesteś.
    powiedz dlaczego sprzedałeś Amicę po pięć zł a nie przynajmniej po 100,i zadaj sobie
    pytanie kto jest tłukiem.
  • Re: syf i smród Autor: ~oben [95.40.192.*]
    mocny walor nie chce być niżej 90 gr zaraz pruje do góry jak rakieta
  • Re: syf i smród Autor: ~as [79.163.102.*]
    panowie uważam że rozejm jest tu najlepszym rozwiązaniem , z mojej strony pada słowo przepraszam do urażonych , bo raczej nie powinniśmy tryskać nienawiścią do siebie z powodu jakiegoś tam prezesa czy porąbanej spółki , tym bardziej że nie mamy żadnego wpływu , jest nas i tak tu nie wielu i przyjmijmy że każdy ma prawo widzieć to po swojemu A słońce może i tu zaświeci , miejmy przynajmniej nadzieje
  • Re: syf i smród Autor: ~egzorrcysta [94.254.208.*]
    Niech i tak będzie bo do Ciebie As mam szacunek
    i Ciebie posłucham.
    Przepraszam Ciebie Daros i innych.
  • Re: syf i smród Autor: ~er [84.203.34.*]
    są tu osoby co trafnie piszą o akcjonariacie. Najpierw się przepraszają trochę czasu mija i znów błotem obrzucają. Taki to chyba jest Polski naród bliżej nam do wschodu aniżeli do zachodu.
  • Re: syf i smród Autor: ~żako [37.7.10.*]
    ja też mówię to to bardzo mocny walor niżej 90 gr nie spada
  • Re: syf i smród Autor: ~daros [87.96.66.*]
    Ja również wszystkich przeprasam. Mam swoje poglądy (być może trochę nietypowe, bo odmienne do atmosfery panującej w danym momencie na rynku bądż danej spółce) i w niektórych sytuacjach być może za mocno popusciłem lejce. Jeszcze raz przepraszam.
  • Re: syf i smród Autor: ~żagiel [46.215.100.*]
    spółka b,mocna nie chce spadać żeby odkupić
  • Re: syf i smród Autor: ~mentolo [37.7.101.*]
    Podobno weszli w dobry biznes na wschodzie Polski tylko nic nie chcą mówić na ten temat może forsa ze wschodu do prywatnej kaski trafia
  • Re: syf i smród Autor: ~iolanta [95.41.149.*]
    jest pozytywna dywergencja na MACD będzie rosło i to ostro
  • Re: syf i smród Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    Dywergencja, egzaltacja, asymilacji i endodoncja. Ssanie, sprężania praca i wydech. Po co to tyle gadać jak będzie rosło to urośnie, chociaż jak widać nie zanosi się. Hahaha

Pozdrawiam wszystkich obgryzaczy paznokci z zarządu oraz rady nadzorczej CMX. Zwracam przy okazji wasza uwagę byście zabrali się za robotę zamiast czekać na szybka i darmową kasę. ;)
  • Re: syf i smród Autor: ~małolat [95.41.76.*]
    nasz orzełek wali do góry jak bombowiec jest super
  • Re: syf i smród Autor: ~zorientowany [85.89.176.*]
    żeby sobie tylko orzełek.czego nie zrobił złego przy tym waleniu.
  • Re: syf i smród Autor: ~iolanta [95.40.71.*]
    no i co panowie wali do góry jak rakieta a pan Daros ,pan Egzorcysta takie kiepskie prognozy stawiali a tu już zarobek całe 20 gr na sztuce
  • Re: syf i smród Autor: ~as [79.163.98.*]
    ile sztuk potrzeba na przyzwoitą gumę opchnąć, tak przeliczaj
  • Re: syf i smród Autor: ~mietek [31.1.207.*]
    pisza ze zarząd kupil 6000 szt po 50 gr ale takiej ceny nie było a na pakiet to za mały jak to się stało
  • Re: syf i smród Autor: ~er [84.203.34.*]
    Mietek jest The Best.

Mietek na prezydenta! !!
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.