• Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~starsza pani;) [46.148.174.*]
    tiktak
    sprawiasz wrazenie nie bardzo rozgarnietego...napisalam ci wyraznie ze nie pytalam cie co zrobisz i ze nikomu nie sugerowalam aby kupil bo to jest okazja...
    jezeli sugerujesz sie wpisami z roznych nikow nie wiedzac nawet czy to sa gracze gieldowi i czy to jest ich IP jezeli ich znasz to swiadczy tylko ze jeszcze nie dorosles do swiata doroslych...

dla mnie mozesz kupowac na samych dolkach i sprzedawac na samych gorkach lub odwrotnie...
    mozesz sie polozyc pod kolami pedzacego samochodu lub stanac przed rozpedzona lokomotywa... tez mi nic do tego...
    dla mnie wirtualni ludzi a za takich uznaje nieznajomych z internetu po prostu nie istnieja i nie obchodza mnie co zrobia i dlaczego tak zrobia...

mam nadzieje ze teraz juz dotarlo to do ciebie;))))))

• Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~tiktak [91.205.90.*]
    Jest pani pewna siebie, dalej Pani nic nie rozumie
    Jednak wielu formulowiczow ma racje co do Pani wirtualnej osoby
    Temat zamkniety, grochem o sciane, ciekawe czy boli 60% straty
    Ciekawe ilu tu posluchalo tych wpisow o odpale
    Brak slow
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~starsza pani;) [46.148.174.*]
    to ty nic nie rozumiesz tiktak...
    ty i tobie podobni szukacie usprawiedliwienia waszych bledow na GPW poprzez przelanie winy na innych forumowiczow...
    ty i tylko ty decydujesz czy kupisz akcje czy tez nie...

czy za inne twoje niepowodzenia zyciowe tez obarczasz wina innych, bo jednak smiem twierdzic ze takie niepowodzenia czesto musisz odczuwac skoro swoje decyzje opierasz na opini nieznanych ci osob...

ogarnij sie czlowieku i zacznij decydowac sam...mysle ze masz juz 18 lat skoro mozesz grac na gieldzie... pora dorosnac i zaczac decydowac samemu, ...
    czasy kiedy mama i tata decydowali za ciebie bezpowrotnie minely, nie probuj szukac kto znowu za ciebie podejmie decyzje ...

spojrz w lustro i zobaczysz kto jest winny twoim niepowodzeniom...

p.s.
    tak, jestem pewna siebie bo ufam sobie i wiem czego moge sie po sobie spodziewac , w przeciwienstwie do ciebie , poniewaz ty nie wiesz jak postapisz dzis,jutro, za chwile, bo jeszcze nik ci nie podpowiedzial co masz zrobic...

• Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~tiktak [91.205.90.*]
    smieszna jestes, myslisz, ze masz wyparzony jezyk to mozesz tu sie popisywac,
    ja nie zwalam winy na nikogo bo w przeciwienstwie do ciebie nie mocze sie od 20 zl, rozbawilas mnie
    stara naganiaczko, teraz bedziesz tworzyc teorie, hahah dobre

akurat mam hobby wk..c takich naganiaczy i smiac mi sie chce z twoich teorii, bo dzisiaj sprowokowalem cie

TIKTAK
    a skad ty mozesz wiedziec po ile kupowalam i kiedy kupowalam? czy mam jeszcze akcje czy ich nie mam? kiedy sprzedaje? to tez wiesz?
    z moich wpisow na forum????
    no to superrrrrr jednak myslenie twoje jest oparte na wpisach forumowych :DDDDD
    na wpisach nieznanych ci osob , czyli moich wpisach POGRATULOWAC !!!! WLASNYCH DECYZJI :DDDD

dziekuje za odpowiedz, wiem juz ze kazdy kit mozna ci wcisnac...

eeeee.. a moze mowilam prawde, spowiadalam sie przed wirtualnymi forumowiczami co robie z wlasnymi pieniedzmi hahahhahaahha
    jednak nieee, znajac siebie i moje umilowanie do prywatnosci to jednak nie podalabym na publicznym forum jak zarzadzam wlasnymi pieniedzmi hhhmmm

no to jak tiktak.... gdzie jest prawda a gdzie falsz PROWOKATORZEEEE :)))))))))))))

KTORA PRAWDA JEST WYGODLA DLA CIEBIE?

relax, caps loca wylacz, ucisz sie, pomysl

wiem, ze nie wiele ci sie udaje z tym cedc, no ale wiesz....w koncu nie mozesz byc najmadrzejsza na forum
    sprawdzalam formulowiczow, czy aby Pani nie napisala, ze ma w doopie wirtualnych ludzi?
    a teraz Pani pisze, ze sprawdzala

oj Pani Starsza, faktycznie garki nierdzewne
    TIKTAKU
    nigdy nie mowilam ze jestem najmadrzejsza na tym forum...

natomiast ty chcesz mi udowodnic , ze lepiej wiesz odemnie po ile , ile i kiedy kupuje lub sprzedaje BBBUUUUHHAAAAAA HHAAAAA

nie mam instynktu stadnego, nie czuje sie lepiej w stadzie tak jak wiekszosc tutejszych forumowiczow... i nie musze udowadniac czy zarobilam czy stracilam w przeciwienstwie do ciebie...

tiktaku jezeli chcesz popracowac nad swoimi kompleksami to pracuj, podnieś swoje ego , bo pewnie tego bardzo potrzebujesz... tyle tylko ze nie wydaje mi sie aby proba sprowokowanie mnie do wpisow popraweila twoje ego... jezeli nawet tak, to musze przyznac iz marnej jakosci jest to TWOJE EGO.....

HAHAHAHAHAHHAA

o boze, wlasnie sobie pomyslalam ze mozesz miec przynajmniej 30-pare lat.... jakze to smutne ze w tym wieku jest sie zakompleksionym mezczyzna....
    sorryy, przykro mi...
    piszac ten wpis wlasnie zrozumialam jakie nieszczescie cie dotknelo a ja sie nasmiewam z ciebie

nnoooo ale moze by ci terapia jakas pomogla?
    i nie mysl chlopcze ze mozesz wiedziec ile zarobilam a ile wtopilam na CEDC skoro nawet nie wiesz czy jestem kobieta, mloda, starsza czy moze mezczyzna w twoim wieku ;)

no widzisz, zycie to nie yebaika ;) jest bardziej skomplikowane niz nam sie wydaje....

jedno mozesz tylko powiedziec o mnie jezeli czytasz moje wpisy od ponad roku... a mianowicie ze w duzej mierze poprawilam poslugiwanie sie jezykiem polskim, a moze poprawilem swoj jezyk polski ( choc jeszcze nie jest za dobry, to moge powiedziec ze juz jest niezly ;) )
    znudzilo mi sie z toba dyskutowac,

papa
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~lex mex [178.36.3.*]
    Ufam sobie i nigdy juz nie kupie CEDC !!!!!
  • A może jak już tak się mądrzysz to napisz jak sędzi może się zachować w Autor: ~ezechiel [46.205.119.*]
    USA . Jak może wyglądać pozytywne dla akcjonariuszy rozwiązanie. ?Znasz się też na tym ? Odpowiedz jesli możesz czy cedc to bankrut ,czy jednak nie bo z tego co wiem to obciążenia są mniejsze od całego majątku posiadanego przez cedc???????????Tarik widzi jakąś dla siebie dobrą drogę , ale sąd może go kompnąć w du...sko i nakazać jak nasaq wypłątę dolca za akcję.....
  • Re: A może jak już tak się mądrzysz to napisz jak sędzi może się zachowa Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    i mam nadziej ze 1USD to min ktore zostanie nakazane
  • Re do zloty strzal Autor: ~ezechiel [46.205.80.*]
    Jak po orzeczeniu sędziego może wyglądać kurs , bo przecież moze jak nasaq nakazac wypłacic dolca za akcje? Jak może wyglądać pozytywne dla akcjonariuszy rozwiązanie. ?Znasz się też na tym ? Odpowiedz jesli możesz czy cedc to bankrut ,czy jednak nie bo z tego co wiem to obciążenia są mniejsze od całego majątku posiadanego przez cedc???????????Tarik widzi jakąś dla siebie dobrą drogę , ale sąd może go kompnąć w du...sko i nakazać jak nasaq wypłątę dolca za akcję.....
  • Re: Re do ezechiel Autor: ~Agata [83.26.224.*]
    Nasdaq nie nakazuje płacić dolara za akcję.
    Nasdaq ostrzega bo wywala z notowań spółkę, której notowania są niższe niż dolar .....
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~vincent vega [93.105.75.*]
    zgadzam sie z Starsza Pania. Dla przypomnienia jednym z warunkow inwestycji w cedc konsorcjum Kaufman, A1 i MPI bylo uzyskanie zgody od GPW o odstapieniu od przymusowego wezwania na notowane akcje
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    podaj link do takich ustalen, bo jakos sobie tego nie przypominam
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~vincent vega [93.105.75.*]
    raport na espi poprawiona oferta inwestycyjna 3 dekada marca 2913
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~highlander_zuk [61.14.146.*]
    Mozesz podac link?
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~bb [89.75.49.*]
    No to sie chyba nie zgadzasz, bo ona mowi ze jest przymusowe wezwanie.
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~WojtekKaczmarek [89.74.214.*]
    Unia Europejska to bez wątpienia jedna z najprężniej rozwijających się organizacji międzynarodowych, która wywiera znaczący wpływ na gospodarkę, ekonomię oraz prawo każdego z państw zasilających jej szeregi. Szczegółowo opisane systemy prawne znalazłam na http://www.przegladprawny.pl/systemy-prawne/

• Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~zgrywus [78.10.205.*]
    Czyli co dalej z tym fantem ? Zrobili to (zagarneli) bezprawnie ?
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~Siwy79 [83.26.236.*]
    Mam pytanie czy ktoś wysłał jakiś list do ministra sprawiedliwości
  • Re: AKCJE NA GPW SA DOPUSZCZONE WEDŁUG PRAWA POLSKIEGO Autor: ~zgrywus [78.10.205.*]
    Tak Między innymi Ja wysłałem Dostałem odpowiedż że moje doniesienie o bezprawnym anulowaniu (ukradzeniu) akcji zostało przekazane do Prokuratury Krajowej
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.